Napi friss

Zalatnay Cini lánya, Niki három gyereket szeretne

Az énekesnő boldog nagymamás évek elé néz.

Zalatnay Cini sosem titkolta, hogy Niki nem a vér szerinti gyereke. Az énekesnő 35 éves lánya most maga is az örökbefogadáson gondolkodik. „Sokszor elképzeltem már, milyen anyuka leszek. Ilyenkor mindig három gyerkőcöt látok a lelki szemeim előtt. Kettő vér szerinti és egy örökbe fogadott apróság szaladgál körülöttem. Egyszerűen él bennem a vágy, hogy egy árva gyermeknek visszaadhassak valami keveset abból, amit én anyutól kaptam” – nyilatkozta a Ripostnak Niki.

Amikor az énekesnő az örökbefogadás mellett döntött, Benedek Lászlóval élt házasságban és a negyvenes évei felé járt. Niki pedig mindössze hároméves volt, amikor végre szerető családba kerülhetett. Bár Cini házassága egy idő után felbomlott, Niki első emlékképei még abból az időből valók, amikor anyukája és apukája együtt nevelik, és éppen egy sámlin állva mosogat, szülei pedig a lépcső tetejéről nézik akkori, felsőcsatári úti otthonukban.

Sosem volt titok a nyilvánosság előtt, hogy Cini több sikertelen lombik után elengedte a görcsös akarást egy saját gyermek után. Elkezdett nevelőotthonokba járni, ajándékokat vinni a gyerekeknek. Amint Nikit megpillantotta saját gyermekeként szerette. Kapcsolatuk azóta is kiváló, boldogok, amikor együtt  lehetnek, és ha valóra válnak Niki álmai, Cini hamarosan akár háromszoros nagymama is lehet.

Kiemelt kép: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!