Napi friss

Visszaszólt a rosszindulatú kommentelőnek Vajna Timi

Andy Vajna özvegye hosszú ideje küzd azért, hogy édesanya lehessen. Érthető, ha emiatt bántják, azt nem hagyja szó nélkül.

A nyilvánosság előtt sem titkolja Vajna Tímea – aki hivatalosan ma már Rátonyi Palácsik Tímea, miután másodjára is férjhez ment –, hogy évek óta küzd egy kisbabáért. Andy Vajna fiatal özvegye mindent megtesz, hogy édesanya lehessen, mindenféle orvosi segítséget igénybe vesz, hogy teherbe essen. A minap Instagram-oldalán, egy 24 óráig elérhető történetben mutatta meg, hogy jókora hormoninjekcióval kell szúrnia magát a siker érdekében. A kezelésnek egyébként számos jele van, például az, hogy Timi hasa látványosan felpuffad, ami miatt sokan azt hihetik, babát hord a szíve alatt. Bár ez minden vágya, azt mindig siet leszögezni, hogy gömbölyödő hasa egyelőre a hormonkezelés következménye, ami egyben igen fájdalmas is.

A babáért való küzdelem lelkileg is nehéz, hát még akkor, ha az embernek rosszindulatú követői vannak. Timinek egy nő a következőt írta: „50 évesen ne akarj már anyuka lenni ennyire görcsösen. Hidd el, se neked nem lesz jó, se a picinek, nem biztos, hogy egészséges lesz a korodból adódóan. Kicsit legyél már felelősségtudatos” – osztotta meg Timi az üzenetet, és egyúttal megjegyezte, hogy ő még csak 41 éves.

Timi joggal reménykedhet, hogy teljesül a vágya. A napokban írtuk meg, hogy Csézy, aki lassan 45 éves, nemrég megtudta: évekig tartó küzdelmét siker koronázta, és anyai örömök elé néz. De ott van Gryllus Dorka, aki 48 évesen adott életet a második gyermekének, vagy Liptai Claudia, aki 43 éves volt, amikor fiával, Marcival volt várandós.

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!