Napi friss

Novodomszky Éva: „Már a hibáimmal is rég megbékéltem”

Nehezen tudja elképzelni, hogy plasztikai sebész kése alá feküdjön, de kijelenteni ő sem akar előre semmit.

Lassan már kuriózumként tekintünk azokra a hírességekre, akik a szépségük, a fiatalságuk megőrzése érdekében nemet mondanak a szépészeti beavatkozásokra. Mert igen, még mindig akadnak olyanok, akik hiába állnak reflektorfényben, a természetes öregedést választják, és ezen a B oldalon sem változtatnak. Novodomszky Éva úgy véli, igenis mindenkinek jogában áll eldönteni, mit kezd a saját külsejével. „Nekem inkább azzal van gondom, hogy szerintem sokan nem kerülnek jó kezekbe. És lehet, valaki nem is akart olyan nagy mértékű változást… Csak egy-két dolgon szeretett volna finomítani, aztán mégis eltúlzott vonásokat kapott – kezdi a Duna műsorvezetője.

Novodomszky Éva ötvenévesen szerint óriási a felelőssége az esztétikai orvoslással foglalkozó szakembereknek. Nehezen tudja elképzelni, hogy plasztikai sebész kése alá feküdjön, de kijelenteni ő sem akar előre semmit. – Szerencsés vagyok, mert jóban vagyok magammal, és sosem akartam nagy dolgokat megváltoztatni a külsőmön. Már a hibáimmal is rég megbékéltem. De ha egyszer majd úgy érzem, valamit módosítani szeretnék, akkor nem kizárt, hogy fogok is. Túlzásokba viszont nem fogok esni. Egyelőre azonban a tudatosság, a táplálkozás, illetve a kozmetikumaim tökéletesen megteszik a dolgukat. A legfontosabb pedig úgyis az, hogy belül rendben legyünk, mert az mindenkor kiül a külsőnkre.”

Tíz évet is letagadhatna

A hazai természetes hírességek listáján előkelő helyen szerepel Borbás Marcsi is. Az 56 éves televíziós szintén akár tíz évet is letagadhatna a korából, anélkül hogy valaha kés alá feküdt volna.

Borbás Marcsi is a természetes szépségre esküszik

Kiemelt kép és fotó: Borzi Vivien

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!