Napi friss

Simon herceg lenne III. Károly és Kamilla királyné eltitkolt gyermeke?

Ha igaz, amit a férfi állít, akkor Károly mindössze 17 évesen lett apa, míg Kamilla 18 évesen anya.

Amikor azt gondoljuk, hogy már minden elképesztő történetet hallottunk a királyi család tagjairól, akkor feltűnik egy újabb, amitől – pestiesen szólva – eldobja az agyát az ember. Az nlc.hu Kékvér podcastjének harmadik epizódjában pontosan az ilyen összeesküvés-elméleteket járták körül!

Az egyik ezek közül Simon Durante Day története, aki azt állítja magáról, hogy ő III. Károly és Kamilla királyné eltitkolt gyermeke. A jelenleg Ausztráliában élő férfi még jóval Vilmos és Harry előtt született, szóval ha a sztorija igaz lenne, akkor Vilmost is kiütné a trónörökösi sorból. Simon már egy saját „brandet” épített maga köré. Social csatornáin naponta többször posztol, ezeknek egyetlen célja, hogy meggyőzze az embereket: ő valóban egy Windsor.

Nos, ha összehasonlítjuk Simon, III. Károly és Kamilla királyné fotóit, akkor igencsak kicsi vagy inkább semmi közöset nem találunk rajtuk. Az 58 éves önjelölt trónörökös, aki nemes egyszerűséggel csak Simon hercegnek hívja magát, azt mondja, hogy a születési anyakönyvi kivonatát meghamisították, átírták rajta a szülők nevét. 8 hónapos volt, amikor örökbe fogadták. Azt is állítja, hogy gyermekkorában orvosi beavatkozásokat végeztek rajta, hogy megváltoztassák szemszínét, a fogsorát, az állkapcsát.

A férfi elvileg 1966-ban született, ez pedig azt jelenti, hogy Károlynak 17, Kamillának pedig 18 évesnek kellett volna lennie a születésekor. Viszont ismert tény, hogy ők ketten 1970-ben egy lovaspóló-meccsen találkoztak először Windsorban.

Simon az interjúkban mindig elmondja, hogy DNS-tesztet követel a királytól. Ám az érdekes, hogy annak ellenére, hogy „hercegnek” szólíttatja magát, nemrég dacosan kijelentette, hogy ő bizony nem nézte a koronázást, mert jobb dolga is volt annál. Kérdés, ha valaki ennyire lekezelően nyilatkozik a Windsorokról, miért akar mégis herceg lenni?

Érdeklik a további összeesküvés-elméletek? Nézze meg az nlc.hu Kékvér podcastjének legfrissebb epizódját!

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!