Napi friss

Sebestyén Balázs ezrek előtt sírdogált a színpadon – videóval!

Ilyet még soha nem láttunk a műsorvezetőtől.

A Balatonon egy közel százfős csapat dolgozott fél éven át, hogy a hétvégén egy újonnan felbukkant, DJ Oti néven futó lemezlovas zenéitől düböröghessen egész Siófok. A művésznév mögött pedig, mint köztudott, nem más rejlik, mint Sebestyén Balázs, aki telt házas bulit csinált. De nem csak a tömeg, láthatóan ő maga is nagyon jól érezte magát kedvenc magyar és külföldi retró zenéit kevergetve, olyannyira, hogy egy ponton egészen meghatódott. Gigi D’Agostino L’Amour Toujours című, 15 évvel ezelőtti gigaslágere közben elfordult a közönségtől, kezét az arcába temette, és alig tudta abbahagyni a sírást.

 

@gaspartimsz

#DjOti #djoti #sebestyénbalázs #sebestyén #Bazsi #plázs #plázssiófok #siófok #summer #bestsummerever #summer2024 #2024 #2k24 #party #partytime #best #love #happybirthday #megható #meghatódott #szeretünk #berobbant #thankyou #megerivegignezni #fy #fypage #nekedbelegyen ❤️🪩🕺🏽

♬ eredeti hang – Timsz

Kíváncsiak voltunk Balázs érzéseire, élménybeszámolójára a nagy buliról, de a legnépszerűbb reggeli rádiós bulvárműsor házigazdája közölte, bulvárlapnak nem nyilatkozik. Kenyéradó csatornájának, az RTL-nek azonban sikerült szóra bírnia a nagy eseményen, ami egyébként a 47. születésnapjával is egybeesett. „Ez így nehéz, hogy közelebb vagyok a hatvanhoz, mint a harminchoz, ez picit megijeszt, de közben meg azt hallom sok helyről, hogy az ötven az új harminc, úgyhogy kicsit így is érzem magam. Egy részemet nem nagyon hagyom felnőni. És amíg ilyeneket csinálok, addig igazából nem is zavar. 47 vagyok, de nem a kor a lényeg, hanem az, hogy mit teszel mögé. Valamiért azt éreztem, hogy nem halhatok úgy meg, hogy egyszer egy ilyen buli nincsen.”

Kiemelt képek: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!