Napi friss

Majka Azahriah-ról: „Rosszulesik, hogy így nyilatkozik rólam”

A tévés-rapper reméli, hogy nem torkollik a köztük lévő véleménykülönbség egy végeláthatatlan szócsatába.

Múlt hétvégén nagy sajtóvisszhangot váltott ki, hogy Puzsér Róbert és a Pesti Srácok újságírója, Ábrahám Róbert hosszú ideje tartó szembenállása tettlegességig fajult. A zsurnaliszta ugyanis megütötte a vitriolos stílusáról híres kritikust egy személyes találkozó során. Az ügy aztán szintet lépett, amikor az X-Faktor mentora, Majka Facebook-oldalán hosszú bejegyzést tett közzé, amiben lényegében arról írt, hogy Puzsér megérdemelte, amit kapott, hiszen ő maga is bántalmazó – még ha verbálisan is csépeli az embereket, és nem fizikailag.  „Azoknak a senkiházi patkányoknak, akinek csak ahhoz van bátorságuk, hogy a számítógép-monitor előtt játsszák meg a nagy megmondó férfit, mindent lehet? – tette fel a kérdést Majka. – Puzsér úrnak nagyon kijárt már egy lángos… Ő az a fajta hülye gyerek a suliban, aki nem ért a szép szóból. Sokadjára sem. Mindenkinél okosabb, és hiába mondják neki, hogy ’Robika, ezt ne csináld, ez már túlzás’, ő azért is. Bár aki a dolgok mögé lát, az pontosan tudja, hogy ez a célja. Ő nagyobb megalomán, aljasabb cselszövő, gondosabban megtervezett pózer, mint bárki, aki a céltáblájára került az elmúlt évtizedben.” A tévés-rapper odáig ment, hogy posztja végén azt írta, alig várja, hogy Puzsért még többen megüssék. „Szóval kedves Robika!!! Ilyen az, mikor vállalni kell a felelősséget a szavaidért. És ki tudja, mennyien állnak még sorban azért, hogy vegyenek neked egy sajtos-tejfölöst.. (?!) Alig várom, hogy kinyisson a büfé.”

Majka szavai nem maradtak visszhang nélkül, a fiatal zenész, Azahriah 24 óráig elérhető Instagram-történetében mondta el a véleményét. „Nem érti, hogy az a kültelki viselkedés, amivel Ábrahám reagált erre, húzza alá a legjobban, hogy a NER propagandistái messze nem egy új értelmiséghez tartoznak. Csupán felépített bábuk ők, akik az előre megírt narratívát szajkózzák unos-untalan, és amivel elég komoly morális válságba taszították az országot. A tény, hogy Majka ezeket a közszereplőket megvédi, gyakorlatilag megerősíti a NER puszta létét, propagandistái munkáját és értékrendjük helyességét. Bár ehhez némi intelligencia is kellene. Bár az neki sose volt, hiszen mindig a helyezkedésben és az érdekei pénzre váltásában volt tehetsége. És ha mással nem is, ezzel tökéletesen illeszkedik a NER-hez, és amit képviselnek. És ha mindezt tényleg nem látja és nem is érti, az már igazán nem Puzsért minősíti…” – olvasható az Azahriah által közzétett szövegben.

Majkát leforrázták fiatal kollégája szavai. „Tényleg inkább vágott volna pofon valaki – írta ismét a Facebookon, majd hosszasan kifejtette, ő volt az, aki kiállt Azahriah mellett, miután készült róla egy kompromittáló videó. Majka arra is rámutatott, hogy akkor is védelmébe vette a zenészt, amikor pályatársai irigykedtek rá, amiért háromszor megtöltötte a Puskás Arénát. Ahogy azt is leírta, fiai óriási rajongói a fiatal zenésznek, számukra ő a sztár, és nem az apjuk. Majka elismeri, hogy mindez nem azt jelenti, hogy Azahriah is hasonlóképp gondolkodik róla. – Egyáltalán nem kell viszontszeretni valakit, mégis rettentő rosszulesik, hogy az előbb említetteket abszolút figyelmen kívül hagyva, úgy nyilatkozik irányomban, mintha egy szánalmasan buta, eredmények nélküli, kitartott zenész lennék, aki elmondása szerint csak helyezkedésben és a saját érdekei pénzre váltásában lenne jó. Azért azt halkan kérdezem meg, mivel léptünk már fel ezerszer együtt egy helyen, tényleg úgy tűnt, mintha a karrierem ebből állna?” – olvasható Majka bejegyzésében, aki végül minden jót kívánt kollégájának, és reméli, hogy nem indul el közöttük szócsata.

Kiemelt képek: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!