Napi friss

Tóth Gabi kislánya levette a lábáról Papp Máté Bencét: „Már most igazi kis díva”

A táncos szerint a kis Hannaróza nagyon hasonlít az édesanyjára.

Bár Papp Máté Bence még nem apuka, sokat van a párja, Tóth Gabi kislányával, Hannarózával, akit ugyanúgy csodál, mint az énekesnőt. „Mindenben támogatom  Gabit, ezért nyilvánvalóan Hanni mellett is ott vagyok. Ő egy csodálatos lény. Az édesanyja egy vibráló személyiség, aki magára szegezi a tekinteteket, ha belép egy helyiségbe, és nem feltétlenül azért, mert jól néz ki, hanem mert olyan kisugárzása van. Hanni is örökölte ezt, már most egy igazi kis díva” – mondta az nlc.hu-nak Papp Máté Bence, aki nemrég Tóth Gabival együtt gyerektábort szervezett.

Erről az énekesnő a következőt nyilatkozta: „Sokan voltunk, ráadásul több korosztályból érkeztek a gyerekek, hatalmas felelősség őket felügyelni és tanítani. Voltak tinik és sokkal kisebbek is, teljesen más igényekkel. Ettől függetlenül feltölti az embert a gyerekekkel való munka és kiszakít a hétköznapokból. Kicsit visszamehetünk így a gyerekkorunkba, nagyon jók voltak a közös programok, és jó volt megélni, hogy milyen szinten kapcsolódnak egymással a fiatalok, illetve mennyit tanulnak egy hét alatt. Ez egy életre szóló élmény nekik is.”

Tóth Gabi úgy érzi, senki sem tekintett rá előítéletekkel, sokan éppen miatta választották ezt a tábort. „Volt olyan, aki nem is tudta, hogy ki vagyok, mindenkinél tiszta lappal indultam. Jöttek Németországból és Ausztriából is, ők sem olvastak rólam. Senkiben nem volt előítélet, tisztelettel fordultak felém, és úgy láttam, hogy tanulni szeretnének tőlem, és elfogadják a tanácsaimat. Szerencsére senkin nem éreztem az előítéleteket, a gyerekek nem bántanak.”

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!