Napi friss

Polyák Lilla és Gömöri András Máté: Egyre több lábon állnak Kanadában

A nulláról kezdtek új életet a tengerentúlon.

Polyák Lilla és Gömöri András Máté mielőtt tavaly kiköltöztek volna Kanadába, eladták a házukat, az autóikat, a bútoraikat, a legtöbb személyes tárgyukat. Mégsem érzik úgy, hogy teljesen felszámolták volna az itteni életüket. Mint mondták, ahhoz, hogy valami egészen újba fogjanak, ráadásul a világ egy távoli pontján, muszáj volt a nulláról indítaniuk. „Eldöntöttük, hogy minden marad – mondta Lilla a Klubrádió Ötös című műsorában, ahol a férjével vendégeskedtek. – Ha új lap, akkor csináljunk egy olyan nagytakarítást, ami az embernek szerintem egyszer adatik meg az életében. És ez megtörtént. Olyan vevőket találtunk, akik eleve bútorozottan vették meg a házat, tehát azzal már nem volt gond. A személyes tárgyak nagy részét vagy jótékonysági célra, vagy barátoknak elajándékoztuk. A konyhai dolgok, vagy azok, amik esetleg jelentettek valamit, átmentek édesanyámhoz, de hát ott ugye nagyon korlátozott mértékben férnek csak el a holmik. Szóval mi fejenként két bőrönddel mentünk ki, és azokban a legszemélyesebb dolgaink és ruháink voltak. És teljesen a nulláról kezdtük, egy üres lakást béreltünk, amit el kellett kezdeni összerakni” – magyarázta a színésznő.

Mostanra már a kanadai otthonuk is rendben van, illetve mindenkinek megvan a feladata. Máté filmszínészetet tanul, mellette továbbra is testépítéssel foglalkozik. Polyák Lilla az étrendjéért felel, közben táplálkozási tanácsadó lett. „Ezt még nem aknáztam ki, de soha ne mondd, hogy soha – folytatta a színésznő. – Egyelőre leginkább otthon használom… Illetve ebben nem teljesen mondok igazat, mert Máté a személyi edzést online formában elkezdte felépíteni, és ott segítek a táplálkozási rész kivitelezésében.”

Lilla korábbi kapcsolatából született fia, Bulcsú pedig jazz-zongorázik. „Toronto egy nagyon komoly jazzközpont, és tudtuk, hogy ezt ott sokkal jobban ki tudja bontani, sokkal több lehetősége lesz majd tanulni. És azóta be is váltotta a hozzá fűzött reményeket. Ő nagyon kinyílt, és már három zenekarban zenél” – mesélte büszkén az édesanya.

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!