Napi friss

Ha kiteszem, megszólnak: hihetetlenül nagy melléről vall a magyar divattervező

Sokkolóan nyersen beszél a keblei okozta gyötrelmekről Makány Márta.

Az 54 éves divattervező nem sokat vacakol a felvezetéssel, belenéz a kamerába, és közli: „Én egy nagy mellű nő vagyok.” Nem tudni, mi vitte rá az 54 éves  Makány Mártát, hogy ilyen nyersen beszéljen élete nagy terhéről, de abban biztos lehetett, hogy vannak sorstársai, akik jóleső érzéssel hallgatják vallomását. Az is biztos, hogy a nők, akik világéletükben nagy keblekre vágytak, ezután hálát adnak az égnek, hogy nem kapták meg…

„Viszonylag korán, 11 évesen elkezdett nőni, és hihetetlenül nagy lett. G kosaras. Ugye van A, B, C, D, E, F, G, akkor ez a hetedik legnagyobb méret (…) Az egész életemet meghatározta, hogy nagy a mellem. Ugye sportolni baromi kényelmetlen. Ha leszorítom, akkor még jobban fáj, ha lazán hagyom, akkor ciki, ha kiteszem, akkor megszólnak, ha nyakig beköltözöm, akkor még kövérebbnek látszom…”

Márta elismeri, a saját alkatával még ő, a divattervező sem tud mit kezdeni. „Nagymellűnek lenni az azt jelenti, hogy mindig nagydarabnak látszol, soha nem leszel sovány, soha nem leszel egy olyan karcsú, szilfid, cuki nő, amilyen én szerettem volna lenni. Alapvetően alacsony vagyok, rövid a lábam, és van hozzá egy nagy fejem, meg két nagy mellem. Kellett ez nekem? Biztos, hogy nem.”

A videó nagy visszhangot váltott ki, Márta vallomását sok százan kommentálták.

@makany_marta

♬ eredeti hang – Makány Márta

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!