Napi friss

Szekér Gergő: „Rosszul éreztem magam, hogy hazudtam”

Az énekes az X-Faktor nyolcadik évadában szerepelt, és pályája jól mutatja, hogy nem feltétlenül a győztesnek lesz a legfényesebb karrierje.

Szekér Gergő a második élő show-ban búcsúzott az X-Faktortól, mégis többet hallunk róla, mint a győztesekről. Többször énekelt a Csináljuk a fesztivált!-ban, két alkalommal is sikerült neki a bravúr, hogy két dala is bejusson A Dal élő műsorába. Karnyújtásnyira volt attól, hogy ő képviselje hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon, számos új dala van, és színházi zenéket is ír. „A műsor nélkül nem lennék sehol, borzasztó nehéz lett volna felépítenem magam. Nagyon sok szakmai kapcsolatot köszönhetek ezeknek az időknek – mondja Gergő. – Persze voltak hullámvölgyek, és ezek részben annak a menedzsmentnek köszönhetők, akikkel a műsor után dolgoztam. Utólag tudtam meg, hogy mennyi fellépéstől estem el miattuk: koncertektől és tévés szereplésektől is, és ezáltal persze bevételektől is. Miután elváltak útjaink, próbáltam saját magam felépíteni a karrieremet. Jelenleg is újraépítem magam, a TikTokon egészen új módon tartom a kapcsolatot az emberekkel, mint eddig. Ez nagyon fontos számomra, főleg mert vannak, akik az X-Faktor óta velem vannak, de ezen a fórumon egy újfajta közönséget is megszólíthatok.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Szekér Gergő (@szekergergo) által megosztott bejegyzés


Idén áprilisban Szekér Gergő az RTL Reggeliben vallotta be, hogy a saját neméhez vonzódik. „Ez a kitárulkozás egyáltalán nem volt tervezett a részemről, csak felidegesítettem magam, miközben a stúdióba mentem. Féltem, hogy ezzel most elvágom magam a zenei szakmában, és utána maximum celebkedhetek, és lehetek az új Alekosz. Aztán azt vettem észre, hogy többen lettek rám kíváncsiak. Úgy érzem, a közönség őszinte pillanatnak látta, ami ott történt, és emiatt találtak meg, vagy bukkantak rám újra. Eddig csak pozitív visszajelzések jutottak el hozzám. Úgy voltam vele, tudja ezt meg mindenki, de aztán ne ez legyen a téma velem. Most úgy érzem, az őszinteség kifizetődő. Egyetlen olyan üzenetet sem kaptam, ami arról szólt volna, hogy nem kellett volna ezt elmondanom, maximum olyan visszajelzések jöttek, hogy ’jól van, ezt eddig is tudtuk.’ Valamiért volt rajtam egy nyomás, hogy a karrierem miatt kamuznom kell, mert csak a heteró énekeseknek vannak rajongói, értük bolondulnak a lányok, és barátnőről meséltem, közben meg nagyon rosszul éreztem magam, hogy hazudtam. Sőt most már azt is tudom, nem kell szinglinek lenned ahhoz, hogy legyenek rajongóid. Elárulhatom: van párom, és nagyon jól megvagyunk.”

Kiemelt kép: RTL

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!