Napi friss

Változnak a Legyen Ön is milliomos! szabályai

Nem a műsorvezető személye az egyetlen újdonság.

A TV2 hivatalosan is bejelentette, amit már régóta pletykáltak: visszatér a képernyőre a Legyen Ön is milliomos! című műveltségi vetélkedő. Sokan nosztalgiával gondolnak erre a kvízre, de számos dolog megváltozik a műsorban. Erről a csatorna hivatalos közleményében is írtak.

A szabályokban is lesz változás. Biztosan sokan emlékeznek a 3 segítségnyújtási lehetőségre: a telefonos – amikor a játékos egyik családtagját, ismerősét hívja fel –, a felező – amikor a négy lehetséges válaszból csak kettő marad –, valamint amikor a stúdióban szurkoló nézők szavazataira támaszkodik a versenyző. A 2024-es verzióban lesz egy negyedik lehetőség is, mégpedig a műsorvezető személye, akitől segítséget kérhet a válaszadásban a játékos. A négy lehetőség közül azonban csak hármat használhatnak fel.

És hogy ki lesz a Legyen Ön is milliomos! műsorvezetője 2024-ben? Ezúttal Palik László foglal helyet a legendás műsor legendás műsorvezetői székében. „Pavel Stanchev, a TV2 vezérigazgatója keresett meg a Legyen Ön is milliomos! műsor kapcsán, és bevallom őszintén, hogy kb. gondolkodás nélkül mondtam igent, mert mindig is imádtam ezt a formátumot nézőként, plusz nagyon jó érzés, hogy olyan általam tisztelt szaktársaim nyomdokaiba léphetek, akik meghatározó szereplői az elmúlt évtizedek magyar televíziózásának. Sajnos Vágó István, akinek a nevéhez leginkább köthető a Legyen Ön is milliomos!, már nincs közöttünk. Bízom benne, hogy kollégáimmal ismét sikerre tudjuk vinni ezt az ikonikus formátumot” – mondta Palik László. A műveltségi verseny, mint mindig, most is óriási nyereményért megy: a játékosok akár 50 millió forinttal is távozhatnak, ha helyesen válaszolnak a kérdésekre.

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!