Napi friss

Ezek a sztárok egy életre megtanulták: a szerelem mulandó, a tinta örök

Krausz Gábor már egy éve dolgozik rajta, hogy eltüntesse a volt feleségéről készült tetoválását, ami a karján található. De nem ő az egyetlen, akit a rózsaszín köd elvakított, és elhamarkodottan tetováltatott.

A Krausz Gábor karján lévő Tóth Gabi-tetoválás egyre halványul, szúrta ki a Blikk a séf Instagram-oldalán. A Dancing with the Stars tavalyi győztese vélhetőleg azon dolgozik, hogy a méretes varratot eltávolítsa magáról, ehhez azonban időre van szükség. Tóth Gabi volt férje négy évvel ezelőtt döntött úgy, hogy meglepi az énekesnőt egy szerelemtetoválással. „Mostantól átgondoltabban tetováltatok, mert van olyan személyes szöveg és nonfiguratív ábra a testemen, amit már nem érzek magaménak, ezeket majd átalakíttatom” – vallotta be a táncos műsor idején Krausz Gábor, aki nem az egyetlen – és vélhetőleg az utolsó sem –, aki meggondolatlanul ült be a tetoválószalonba.

Nem tanult a hibából

Szabó Zsófi többször is beleesett abba a hibába, hogy aktuális párjával csináltatott közös tetoválást. Míg 2011-ben a néhai Berki Krisztiánnal varratták az ujjukra egymás nevét, amit aztán a műsorvezető nem sokkal később eltávolíttatott, addig pár évvel ezelőtt az amerikai úszóedzővel, Shane Tusuppal vésették a bőrükbe szerelmük jelképét: két egymásba fonódó gemkapcsot. Zsófi másodjára sem járt sikerrel a tetoválással, hisz ennek a kapcsolatnak is vége lett – de a motívum máig nem tűnt el az alkarjáról, ahogyan Shane Tusupnak sem.

Szabó Zsófi bal alkarján még ott a Shane Tusuppal közös tetoválás (Fotó: YouTube/InStyle)

Azt hitték, örökre szól

Olyan rég volt, talán igaz sem volt. Bár ma már legfeljebb néhány régi fotó tanúskodik arról, hogy Debreczeni Zita és Majka bizony az ezredforduló derekán egy párt alkottak, pedig annak idején olyan elsöprő szerelem volt az övék, hogy Zita a tarkójára tetováltatott egy P betűt, Majoros Péter keresztnevének kezdőbetűjét. „­Rossz döntés volt. Persze amikor csináltattam, azt hittem, örökre szól ez a szerelem köztünk”– ismerte be még évekkel ezelőtt a modell, aki aztán másfél hónapig járt lézeres kezelésre, hogy végleg eltüntesse az exére emlékeztető betűt a testéről.

Majka keresztnevének kezdőbetűje díszítette Zita tarkóját (Fotó: Csibi Szilvia/fotocentral.hu)

Kiemelt képek: Archív; Olajos Piroska, Trenka Attila/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!