Napi friss

Ő lehet az Álarcos énekes új műsorvezetője

Istenes Bencét már biztosan lecserélték.

„Azt már bejelentettük korábban, hogy lesz Álarcos énekes, rengeteg újdonsággal készülünk. Annyit elárulhatok, hogy az előzőekhez képest változik a nyomozócsapat” – mondta a Fókuszban Verebély Marcell, a produkció senior kreatív producere. Az is kiderült, hogy Istenes Bencét is lecserélik, így új műsorvezetője lesz a népszerű show-nak. A forgatásokat pedig már meg is kezdték.

A bejelentés óta mindenki azt tippelgeti, ki lehet a műsor új házigazdája. Ha körülnézünk az RTL háza táján, és megvizsgáljuk, melyik műsorvezetőjüknek nincs egyelőre ismert feladata, akkor rögtön eszünkbe jut Varga Miklós Joe. Ő a Survivor óta nem kapott új feladatot, és arról sincs hír, hogy a túlélőshow új évaddal folytatódna. Esetleg ő veszi át Istenes helyét?

Hetekig szóltak arról is a pletykák, hogy az X-Faktort Szépréthy Roland vezetheti majd. Azóta kiderült, a tehetségkutatóban Miller Dávid és Pápai Joci lesznek a házigazdák. Viszont könnyen lehet, hogy nem a névben, csak a műsor címében tévedtek azok, akik bedobták Roland nevét a jövő évad RTL-es műsorvezetői közé.

Az sem lenne meglepő, ha olyan személyt választott volna az RTL az Álarcos énekesbe, akit már sokszor kipróbáltak műsorvezetőként, és szereplőként már bizonyított korábban. Puskás Peti tökéletes választás lenne a feladatra, hiszen nyugodtan állíthatjuk, az elmúlt három évad legnagyobb meglepetését az hozta, amikor ő bukkant elő a Röfi jelmeze alól.

Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!