Napi friss

Ritka alkalom: egy fotón a Mokka házigazdája, négy gyermeke és az unokák

Istenes László 60. születésnapja alkalmából gyűlt össze a család.

Istenes László ritkán nyilatkozik a tévén kívüli életéről, családjával nyilvános eseményen alig látni, ahogy közösségi oldalán sem gyakran fordul elő, hogy feleségével, gyerekeivel, pláne unokáival mutatkozna. Nemrég azonban kerek évfordulót ünnepelt, 60 éves lett, neje, Katalin pedig meglepetésbulit szervezett a számára. Népes vendégsereg gyűlt össze, ott volt a nagyobbik fia, Istenes Bence és húga, Bogi – ők Istenes László korábbi kapcsolatából születtek –, valamint két kisebb gyermeke, Franciska és Benedek. Természetesen nem hiányozhatott a tévés menye, Csobot Adél sem, ahogy a barátokon kívül meghívást kaptak a kollégák is: Orosz Barbara, Pachmann Péter és a Mokka korábbi háziasszonya, de ma már Elle-főszerkesztő Mádai Vivien.

Istenes Lászlót annyira meghatotta a váratlan esemény, hogy közösségi oldalán köszönte meg mindenkinek, aki ott volt és vele ünnepelt. „Életem első meglepetés szülinapi partija, amiért leírhatatlanul hálás vagyok elsősorban Katának, aki hónapok óta titokban dolgozott azért, hogy örömöt szerezzen nekem, valamint azoknak a Barátaimnak, akiket sikerült odaszerveznie (nem tudom, hogyan csinálta, tartok tőle, hogy tudja a telefonom kódját 🤔), és azoknak is, akik ’igazoltan’ voltak távol, de eljuttatták hozzám jókívánságaikat. KÖSZÖNÖM NEKTEK! 🙏🥰❤️ Feledhetetlen élmény volt. 🥂” – olvasható a bejegyzésében, ahol többek között a négy gyermekével közös képet is posztolt.

Balról jobbra: Benedek, Franciska, Istenes László, Bogi és Istenes Bence.

Több fotó is készült a bulin, többek között egy csoportkép is, ahol Istenes László a feleségével, a gyermekeivel, az unokáival és barátaival látható.

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!