Napi friss

Melyik ránctalanító krémet ajánlják a szakértők? (X)

A kozmetikai termékek és márkák zömében nehéz kiválasztani azt a ránctalanító krémet, amely valóban megfelel a bőrtípusának, tényleg hatásos, emellett pedig nem tartalmaz veszélyes és káros anyagokat.

A minősített Lux-Factor natúrkozmetikum büszke a rendkívül hatásos Lux-Factor 4D Hyaluron ránctalanító krémjére, amely 100%-ban természetes hialuronsavat tartalmaz, és amely behatol a felhám alá, s így a bőrt mélyebb rétegeiben hidratálja belülről kifelé. Krém, amely már 2 hetes használat után eredményt hoz, láthatóan kisimítja a mimikai és feltölti a mély ráncokat, serkenti az epidermisz természetes megújulását és védi a bőrt a káros külső hatásoktól.

Európai eredetű hialuronsav

A Kínából érkezett generikus hialuron nem mindig klinikailag tesztelt, s nem is tesztelt úgy, hogy biztosítsa az optimális eredményeket. Szerencsére a 4D Hyaluron ránctalanító krém más termékektől abban különbözik, hogy kizárólag 100%-ban természetes, európai eredetű hialuront tartalmaz, amely kiváló minőségű. Ez egy értékes hatóanyag, amely lenyűgöző eredményeket nyújt a ráncok csökkentésében és a bőr fiatalításában.

Figyelem!

A cikk olvasói számára most különleges 16% kedvezménnyel készültünk a teljes vásárlásra. A www.luxfactor.com oldalon vagy a 0619995353-as telefonszámon mondja meg, hogy van kuponkódja: SR16, és kényeztesse bőrét a legjobb áron. De vigyázzon, az akció időben korlátozott, és csak péntekig, augusztus 30-ig érvényes.

Az egészséges bőr az ápoltság jele

A káros mellékhatások nélküli, európai eredetű hialuron hosszú távon biztosítja a bőr fiatalos és sima kinézetét, valamint javítja annak struktúráját. A hialuronsav az egészséges bőr kulcsfontosságú eleme, annak hiánya pedig szárazságot, rugalmatlanságot, feszességérzetet, valamint a ráncok és kifejező vonalak megjelenését eredményezi. Ez a kiváló összetevő nagyon sok vizet köt magára, és ezáltal egészséges és feszes bőrt biztosít. Öregedéssel csökken az értékes hialuronsav mennyisége, ami azt jelenti, hogy a bőrünk veszít a vízmegkötő képességéből, megjelennek a ráncok és elveszíti egészséges ragyogását.

Lenyűgöző eredmények a Lux-Factor 4D Hyaluron ránctalanító krém 2 hetes használata előtt és után!

Megfelelő krém választása

Amikor egy nő elér egy bizonyos életkort, még az egészséges életmód sem mindig elegendő a fiatalos megjelenéshez. Főleg az arcbőr az, amely különböző tényezőknek van kitéve, amelyek befolyásolják a korai bőröregedést. A 4D Hyaluron krém sminkalapnak is használható, mivel gyorsan beszívódik és nem hagy zsíros foltokat. Magas minőségű összetevőivel serkenti a felhám megújulását és már néhány hét rendszeres használat után láthatóan fiatalosabb megjelenést varázsol.

Szakemberek is ajánlják

Šurbek Fošnarič Nina, okleveles gyógyszerész: „A Lux-Factor krémben lévő természetes szabadalmazott 4D Hyaluron ránctalanító formula lehetővé teszi a hatóanyagok intenzív átjutását a bőrbe, és mélyebb rétegeibe is behatol. Ez utóbbi miatt a mély és a kifejező ráncok láthatóan csökkennek már a krém első alkalmazása után. Rendszeres használatával javul a bőr tónusa, a bőr szépen kisimul. A Lux-Factor 4D Hyaluron ránctalanító krémje klinikailag tesztelt, kellő tanúsítványokkal rendelkezik, valamint nem okoz káros mellékhatásokat. Magam is használom és ajánlom mindenkinek, aki egészséges és fiatalos arcbőrre vágyik!”

Horváth Évát is lenyűgözte

A hírességek között, akik már el sem tudják képzelni reggeleiket a Lux-Factor ránctalanító krém használata nélkül, van egy modell is, aki idén novemberben ünnepli 45. születésnapját. El kell ismernünk, előbb azt mondhatnánk, hogy a 30-as éveiben jár, a szimpatikus Éva ezt mondta a bőrápolásról: „Nemcsak a nyári nap, hanem az őszi-téli hideg és főleg a szél szárítja az arcbőrömet. Én csak előkapom a bevált arckrémemet. És láss csodát, a Lux-Factor 4D HYALURON ránctalanító krém simává, pihe-puhává varázsolja a bőrömet.’”

30 napos garancia

4D Hyaluron krémet kockázat nélkül rendelheti meg. Mivel a Lux-Factor márka annyira biztos a krémje hatékonyságában, minden vásárlónak 30 napos garanciát kínál. Ha véletlenül nem lenne elégedett a termékkel és az eredményekkel, nagyon egyszerűen és minden további magyarázat nélkül 30 napon belül visszaküldheti, a Lux-Factor pedig visszautalja a vételárat.

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!