Napi friss

Chrudinák Alajos fia és özvegye a mai napig perben állnak egymással

Chrudinák Ádám azt mondja, apja harmadik felesége csak azt engedte közel Chrudinák Alajoshoz, akit jónak látott. Ő és gyerekei nem tartoztak közéjük.

Chrudinák Alajos fia, Chrudinák Ádám meglepődött, amikor a Meglepetés munkatársa megkereste, hogy meséljen az édesapjáról. Eddig ugyanis senki nem kérdezte a híres felmenőjéről. „A történet végéről kell kezdenem, hogy érthető legyek – mondta a 64 éves férfi. – Apu harmadszor is megnősült 2000-ben, és miután eladtuk a budapesti házunkat, újdonsült feleségével – aki 19 évvel volt fiatalabb nála – leköltöztek egy kis faluba. Eleinte tartottuk a kapcsolatot, de 2006 után, rajtam kívülálló okok miatt, ez megszakadt. Hiába küldtem leveleket, és többször is telefonáltam édesapámnak, nem reagált a megkeresésemre. Nekem úgy jött le, mintha a felesége kisajátította volna magának, mert nemcsak én nem értem el aput, hanem a régi barátok, az unokái és a nővére sem. Nagyon szomorú vagyok, hogy 14 évig nem találkoztunk, és úgy ment el 2020 márciusában, hogy nem tudtam elbúcsúzni tőle. A halála után apám özvegye három részre osztotta a hamvakat. Egy parányi urnát én is kaptam, amibe apu hamvainak egy részét tették. Csináltam egy kis szentélyt a házamban, így most már örökre velem marad” – mondta szomorúan Ádám.

Bár Chrudinák Alajos négy éve elhunyt, Ádám a mai napig perben áll a műsorvezető özvegyével. A hagyatékon megy a harc. „Nem vagyok telhetetlen, de ami törvényesen jár, arra igényt tartok. Semmit nem örököltem apám után, egyetlenegy személyes tárgyát nem kaptam meg. Hogyan lehetséges ez? Korábban mi nagyon jó kapcsolatban voltunk apuval. A szüleim válása után is hozzá kerültem. Hármasban laktunk: apu, a nagymamám és én – árulta el a tévés fia. – Bár édesapám a 70-es, 80-as években rengeteget dolgozott külpolitikai újságíróként, és a forgatások miatt gyakran utazott külföldre, nagyon szerettük egymást. A különböző érdeklődésünk ellenére mindig jókat beszélgettünk, minőségi időt töltöttünk együtt.”

Chrudinák Ádám öt gyermek édesapja. A legidősebb lánya, Nikolett 40 éves, a legkisebb gyermeke 8 esztendős. „Apu a második házasságomból született három unokáját, Virágot, Angyalkát és Botondot sosem látta, talán a létezésükről sem tudott, mert nem jutott el hozzá az üzenetem. A harmadik feleség csak azt engedte apám közelébe, akit ő jónak látott, és mi nem tartoztunk közéjük” – tette hozzá Chrudinák fia.

További részletek a legfrissebb Meglepetésben!

Kiemelt kép: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!