Napi friss

Szandi kárpótolta a rászoruló családot: „Szeretném, ha véget érne ez a mocskolódás”

Az énekesnő belátta, hogy hibázott, és jóvátette bűnét. Kallós Daniela, az Angyali Kezek Nonprofit Szervezet igazgatónője nyilatkozott a story.hu-nak.

Minden jó, ha a vége jó – tartja a mondás, és ez most nagyon igaz Szandi kálváriájára is. Mint tudott, az énekesnő szégyenletes helyzetbe került, amikor pár napja, Szlovákiában nem lépett fel egy jótékonysági koncerten, mondván, túl kevesen vannak, a fizetséget azonban felvette. Persze azóta bocsánatot kért a történtekért a közösségi oldalán, és belátta: nagyot hibázott. Visszautalta a pénzt, és meglátogatta a rászoruló családot is, akikért az Angyali Kezek Nonprofit Szervezet az egész eseményt meghirdette. Az igazgatónő, Kallós Daniela szerint bármi is történt, mindenkinek jár még egy esély. „Emberek vagyunk, hibázunk. De szeretném, ha véget érne ez a mocskolódás, és nem bántanák tovább Szandit. Többszörösen jóvátette a bűnét, hogy elhajtott a helyszínről. Nemcsak visszautalta a pénzt, de eljött, és meglátogatta a családot, ami felejthetetlen élmény marad számukra” – meséli a story.hu-nak Daniela, aki azt is elárulta, hogy a szellemileg sérült édesanya három gyermeke közül csak a legkisebb egészséges.

De az is kiderült, hogy a családfő, miután hosszú évekig bántalmazta az édesanyát, mára börtönben ül. „Gondolom mindenki érti, hogy itt bizony elkél a segítség, ezért is szerveztük a koncertet – folytatja Daniela. – És köszönjük azoknak, akik felléptek. A Happy Gangből Vitamin úgy volt vele, ha két ember van, ők akkor is zenélnek. És köszönjük Szandinak is, aki végül sokkal többet adott egy fellépésnél, hiszen eljött a családhoz, ráadásul megannyi ajándékkal. Az anyuka hatalmas Szandi-rajongó, így kapott CD-ket és hozzá lejátszót is, mert nem volt nekik. A gyerekek is kaptak mindenféle meglepetést. Szandi hosszasan ölelgette őket, és az anyukát is. Rég láttam ilyen boldog embereket, mint ez a szegény család” – csuklik el az igazgatónő hangja, aki ezzel a szép emlékkel szeretne végleg lezárni ezt a botrányt.

A képre kattintva megnézhetik a fotókat, amik Szandi és a család találkozóján készültek!

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story nyári különszáma!

A Story Sztárdiéta különszáma kapható az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!