Napi friss

Szandi még nem utalta vissza a pénzt a botrányba fulladt koncertje után

Az énekesnő és férje korábban azt mondták, készek visszaadni a gázsit, amit Szandi úgy vett fel, hogy nem volt hajlandó színpadra lépni Madaron.

Végigsöpört a hazai sajtóban, hogy Szandi úgy vette fel a gázsiját egy jótékonysági koncertért, hogy nem volt hajlandó fellépni, mondván: túl kevesen vannak. Az énekesnő és férje, Bogdán Csaba a Blikknek úgy nyilatkoztak, készek visszautalni a pénzt, annak ellenére, hogy a szerződésben kikötötték: 50 fő alatt Szandi nem lép színpadra. „Szeretnénk felajánlani, hogy ha a szervezők küldenek egy számlaszámot, visszautaljuk a pénzt, ezzel is támogatva a családot, hiszen mindig is szívügyem volt a rászorulók megsegítése. Sajnáljuk, hogy így alakult, hiszen a 35 éves pályafutásom során ilyenben még sosem volt részem” – mondta a lapnak az énekesnő.

A story.hu megkereste az Angyali kezek nonprofit szervezetet – ők szervezték a segélykoncertet –, aminek igazgatónője az egész botrányról csak a sajtóból értesült. Mint kiderült, őket még senki sem kereste a gázsival kapcsolatban. „Maga is megtalált engem, szóval könnyen megtehetnék ők is, de semmi nem történt, és pénzt sem kaptunk vissza, pedig elérhetőek vagyunk telefonon vagy e-mailben is – kezdte lapunknak Kallós Daniela. – Mindenki mindennel meg volt elégedve, a többi fellépő teljesítette, amit vállalt. Azt mondták, hogy még ha nem is voltak elegen, mégis jól érezték magukat. Szandinak viszont nem felelt meg se a szervezés, se a közönség. Mi nem hibáztunk semmiben, de a szerződésükről nem tudtunk, és arról sem, mi áll benne” – árulta el a szervezet igazgatónője, hozzátéve, hogy egy összekötőn keresztül vették fel a kapcsolatot Szandival és Bogdán Csabával.

Kiemelt kép: RTL

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story nyári különszáma!

A Story Sztárdiéta különszáma kapható az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!