Napi friss

Szandi felvette a gázsit, de nem volt hajlandó fellépni

Az énekesnő kínban van, mert nem tudta, de ezt egy beteg anyuka megsegítésére szervezett koncerten tette.

Csúnya botrány miatt kénytelen magyarázkodni Szandi: ott volt, de nem lépett fel a Szlovákia magyarlakta településére, Madarra meghirdetett jótékonysági koncerten – írja a Blikk. Az énekesnő volt a rendezvény sztárja, de mert túl kevés volt a néző, hiába kérlelték, ki sem szállt a kocsiból. A gázsit viszont felvette – mint egy néző a lapnak mesélte, leengedett ablakon keresztül −, aztán elhajtott.

Szandi és férje, Bogdán Csaba igyekszik szépíteni a történeten, amit egyébként a koncert egyik szervezője megerősített. A házaspár állítja, szerződésükben az áll, hogy 50-nél kevesebb néző előtt nem lépnek fel, márpedig Madaron kevesebben voltak, és csak a helyszínen tudták meg, hogy egy család megsegítéséről szól a koncert. De most szeretnék visszautalni a felvett pénzt, amiről egyébként megjegyzik a lapnak, hogy kevesebb mint a szervező által mondott 1500 euró (átszámítva 600 ezer forint).

A rendezvényt a komáromi Angyali Kezek Nonprofit Szervezet hirdette meg, amely tavaly december óta gyűjt egy nehéz körülmények között élő madari családnak – az anyuka mentálisan sérült, három gyermeke közül kettő szintén beteg. A koncertet egyébként a Happy Gangből ismert Vitamin és az FLM-és Hoffer Dani mentette meg, a valóban kis számú nézősereg a szervezők szerint remekül szórakozott.

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!