Napi friss

Sírva vallotta be Tóth Gabi: a válása miatt elveszítette az édesanyját

Az énekesnő egyelőre abban bízik, hogy édesanyjával idővel újra egymásra találnak.

Majdnem egy éve annak, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor bejelentették közösségi oldalaikon – szinte egyazon időpontban –, hogy külön utakon folytatják életüket, ám közös kislányukat, Hannarózát a továbbiakban is együtt nevelik majd. Nos, azóta rengeteg víz lefolyt a Dunán, és mind a ketten új kapcsolatba kezdtek: Gabi  Papp Máté Bencével, a Fricska táncosával, Krausz Gábor pedig Dancing with the Stars-beli partnerével, Mikes Annával jött össze. Majdnem egy évvel később úgy tűnik, akad még mondanivalója az énekesnőnek a szakítás okairól, amiről korábban azt mondta, régóta húzódott, sokat küzdöttek a sztárséffel, de minden próbálkozásuk hiábavalónak bizonyult.

Édesanyjával megromlott a viszonya

Most, Lékai-Kiss Ramóna frissen indult műsorának első vendégeként is megdöbbentő részleteket árult el Tóth Gabi a válás körülményeiről, és arról, hogy bizony nem mindenki volt képes elfogadni a tényt, hogy párként nem tudnak tovább működni Krausz Gáborral. „A családomba ékeket vert az egész dolog. Pánikrohamom azóta nem volt, hogyMátéval vagyok. Pedig tavaly januárban egy héten háromszor vitt el a mentő, annyira rosszul voltam. (…) Mindenki azt mondta, hogy szedd már össze magad, neked erősnek kell lenned, mert ott a gyereked, ő a fontos. Remélem, hogy nem veszítettem el, de most még próbálom elfogadni, hogy ő még nem tudta ezt feldolgozni. Az édesanyámról van szó…” – sírta el magát Tóth Gabi a TV2 Titkok Ramónával című műsorban. Hozzátette, hogy egyelőre hagy időt és teret az édesanyjának, Erikának, akit padlóra küldött az interneten terjedő gyűlölet és a sok támadás. Gabi bízik benne, hogy újra egymásra találnak majd, reméli, hogy édesanyja egyszer megérti majd a döntését.

Sokáig küzdött a kapcsolatáért

Gabi most sem árulta el, hogy mi volt a pontos oka annak, hogy szakítottak Gáborral, azt mind a mai napig megtartották maguknak. Azt viszont bevallotta, hogy ő sokáig, egészen pontosan két éven át küzdött a házasságért, benne akart maradni a kapcsolatban. „Az első gondolatom az volt, hogy benne maradok ebben a házasságban, mert ha kilépek, rámegy a karrierem. (…) De már az elején volt egy rossz megérzésem, mert Gábor volt az első olyan ember, akit nem ismertem, csak a tévéből, nem találkoztam vele sosem. Volt egy ilyen: ültem a taxiban, és megállítottam, és majdnem visszafordult velem, mert volt egy rossz megérzésem… De ha visszafordítanám az idő kerekét, akkor nem lenne Hanni, ami szörnyű lenne” – mondta Tóth Gabi arról, hogy Krausz Gáborral való kapcsolata nem állt biztos lábakon.

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story nyári különszáma!

A Story Sztárdiéta különszáma kapható az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!