Napi friss

Pikáns helyzet: Halastyák Fanni barátja egy másik nővel él együtt

Nemazalány és VV Barna másképp oldják meg, hogy elég időt töltsenek együtt.

Április óta nyílt titok, hogy Halastyák Fanni és a ValóVilág 10 ügyeletes szépfiúja, Fenyvesi Barna egy párt alkotnak. Ám sokak szerint nem túl egészséges dolog, hogy amíg Nemazalány egyedül él, addig Barna a VV 12-ből ismert Verával osztozik egy lakáson, akivel a legjobb barátok. „Nem hétköznapi szituáció, nem is várhatnám el, hogy az oldalamon ezt bárki elfogadja, de megadatott ez a szerencse, én ennek nagyon örülök” – ismerte el Barna az RTL Reggeli című műsorában.

A pár kapcsolata a pikáns helyzet ellenére kiegyensúlyozott. Sőt egyre több időt töltenek együtt, főleg amióta Barna lett Fanni sofőrje. Az énekesnő szerint ez a lépés szükséges volt. „Nem tudtam, hogy fog elsülni, de azt viszont tudom, hogy nekünk több időt kell eltöltenünk együtt, mivel mi nem élünk együtt. Nincs meg a felnőtt kapcsolat közöttünk, kicsit még a tinivilágban élünk jelenleg – ezen az úton indultunk el, mert nem szerettük volna elsietni a dolgokat” – magyarázta Fanni.

Az énekesnő ugyan készen állna az összeköltözésre is, de elfogadta, hogy Barnának ehhez több időre van szüksége. Kapcsolatuk így is stabil, amiben nincs helye a féltékenységnek. „Az elejétől kezdve, amióta megismertem őt, nyitott vagyok, engem nem nagyon érdekelnek ezek a dolgok. Nagyon könnyed vagyok, egyszerűen megszavazom a bizalmat. Nyilván tudom, hogy Barna emiatt több időt tölt Verával, mint velem, mivel együtt élnek, de maximum eddig szoktunk elmenni, ha féltékenységről van szó. Szeretem Verát, úgy érzem, kialakult közöttünk egy baráti kapcsolat” – árulta el Fanni.

Kiemelt kép: RTL, TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story nyári különszáma!

A Story Sztárdiéta különszáma kapható az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!