Napi friss

Szoboszlai Dominik valóra váltotta egy kislány álmát

Pár nappal utána azonban nagy csalódás érte a focistát...

Múlt pénteken Németország–Skócia mérkőzéssel elkezdődött az egy hónapon át tartó labdarúgó-Európa-bajnokság, ahol a magyar válogatott nem kezdte túl sikeresen a tornát, hiszen 3:1-re kikaptunk Svájctól múlt szombaton. De még van esély a szépítésre, június 19-én, szerdán Németországgal, 23-án pedig Skóciával mérjük össze a focitudásunkat.

Mindezt megelőzően azonban álmok sora vált valóra, amikor a 23 éves csapatkapitányunk, Szoboszlai Dominik a múlt szerdai nyílt edzésén találkozott a rajongóival. Egy magyar kislány zokogott a boldogságtól, amikor a focista aláírta a mezét. „Furcsa megélni ezt. Nekünk csak öt percbe telik, de nekik egy egész életre szóló élmény és emlék lehet egy ilyen találkozás, ezért nagyon odafigyelünk rájuk” – mondta az M4 riporterének a focista.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

M4 Sport (@m4sportofficial) által megosztott bejegyzés

Ennél már csak akkor lehettek volna boldogabbak a Németországba érkezett drukkerek, ha Dominik határozottsága bejön, hisz a Svájccal való összecsapás előtt magabiztos volt, és azt mondta, hogy felkészülten, pontosan tervezett taktikával és alapjátékkal vágnak neki a kontinenstornának. „Minden meccs előtt mondok beszédet. A Svájc elleni mérkőzés kicsit leülősebb lesz, át kell gondoljam, hogy pontosan mire is van szüksége a csapatnak. Mindenki készen áll, úgyhogy nem félek. A többiek tudják, hogy teljes mértékben bízom bennük” – jelentette ki Az év férfi sportolójának választott labdarúgó. Ám úgy tűnik, ez egyszer csaltak a megérzései minden idők legdrágább magyar futballistájának, aki egyébként a világ egyik topcsapatában, a Liverpoolban focizik.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story nyári különszáma!

A Story Sztárdiéta különszáma kapható az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!