Napi friss

Jóképű férfivé cseperedett Galambos Lajcsi kisebbik fia: Istvánra ma már rá sem ismerni

Az ügyvédnek készülő fiút a story.hu kapta lencsevégre!

Míg Galambos Lajcsi több évtizede aktív szereplője a hazai közéletnek, addig családja annál ritkábban mutatkozik a nyilvánosság előtt. Bár alkalomadtán volt felesége, Boglárka, valamint gyermekeik, Bogi, Lajos és István is megjelent a trombitással egy-egy rendezvényen, a jelenleg börtönbüntetését töltő zenész szeretteit jó ideig nem láthattuk.

Egészen néhány nappal ezelőttig! A story.hu ugyanis elsőként kapta lencsevégre, amint Lajcsi 25 éves lányának divatmutatóján a Galambos família egy része összegyűlt, és Lajcsi bomba formában lévő volt felesége, valamint az ifjabbik fivér is kamerák elé állt.

Kattintson a galériára! István ennyit változott az elmúlt 10 évben.

Az immár 22 esztendős fiú, Galambos István kész férfivé cseperedett, amióta nem láthattuk: kiköpött mása édesapjának, akinek nemcsak a vonásait örökölte, hanem egyedi öltözködési stílusát is. Lajcsi ügyvédi pályára készülő fia úgy jelent meg a vörös szőnyeges eseményen, akár egy filmsztár. „Mindannyian nagyon jó ízlést örököltünk a szüleinktől. Aputól mindig is a vibráló színek kavalkádját, a vidám szetteket láttam. Eleinte én is épp úgy öltöztem, ahogyan ő, de negyedéves joghallgatóként már kicsit visszafogottabbá vált a stílusom, és letisztultabban öltözködöm” – vallotta be a story.hu-nak nevetve Lajcsi ritkán látott fia, István.

De nem csak a trombitás és gyermekei adnak a megjelenésükre, a zenész volt felesége, Boglárka is igen jó ízléssel van megáldva. „Anya inkább a kifinomultabb vonalat képviseli. Az ő ruhatársa abszolút sikkes és elegáns, ezek a darabok pedig remekül is állnak neki” – tette hozzá büszkén István.

Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story nyári különszáma!

A Story Sztárdiéta különszáma kapható az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!