Napi friss

Tápai Szabina és a fia kapcsolata jobb lett, amióta újraegyesült a család

Bence korábban sokszor az édesapja oldalára állt az édesanyjával szemben.

Nagyon nehéz és rögös út áll Tápai Szabina és Kucsera Gábor mögött. „Amit nem bánok – sietett leszögezni Kucsera Gábor a Terefere B. Király Györgyivel című műsorban. – Egyet bánok: hogy a gyermekeimnek ezt át kellett élnie és végig kellett néznie. Úgy gondolom, hogy sérültek. Most már jól vannak. Nekem a fiammal, Bencével olyan érzelmi kapcsolatom van, hogy érzi, ha nem vagyok jól. És az utóbb időben sokszor volt, hogy nem voltam. Nyilván az ember igyekszik a gyermekei előtt tartani magát, de ez nem mindig sikerül. Emlékszem, mentünk az autópályán Budapest felé, néz rám, megveregeti a vállamat, és azt mondja: ’Apa, ez ilyen, egyszer lent, egyszer fent.’ Könnybe lábadt a szemem, hiszen még csak 8 és fél éves volt” – idézte fel Kucsera Gábor a megható pillanatot.

Mint mesélte, feleségével gyermekpszichológus segítségét is kérték abban a három évben, míg külön voltak. Főleg fiuk, Bence miatt, hiszen ő már nagy volt akkor, amikor a szülőknek problémái támadtak. Szabina és Gábor másfél és hároméves lányai kevesebbet értettek a kialakult helyzetből. Nekik még lehetett azt mondani, hogy édesapjuk dolgozni van, vagy épp külföldön tartózkodik. Kucsera Gábor ezért úgy érzi, a lányok nem is sérültek annyira. „Voltak olyan időszakok, amikor Milla esténként sírt, hogy hol vagyok, mert hiányzom neki, ez nehéz időszak volt. De az nagyon fontos volt, hogy a gyerekekben tudatosítsuk: nem ők a hibásak” – mutatott rá az egykori sportoló, aki szerint sok szülő elköveti azt a hibát, hogy válás esetén saját maguk jóllétére gondolnak, a gyerekeikére pedig nem.

Tápai Szabina és Gábor kapcsolata ma már korántsem olyan, mint korábban. Nem hánytorgatják fel a múltat, mindketten megújulva kezdtek új életet egymás oldalán. Míg korábban leuralták egymást és nem tisztelték a másikat, most minőségi időt töltenek együtt, és sokat beszélgetnek. Mindez a gyerek-szülő viszonyra is kihat. Mivel fiuk, Bence nagyon apás volt, korábban sokszor Gábor oldalára állt a édesanyjával szemben. „Mindig mondtam, hogy ’Beni, ne állj senki mellé. Ő az anyukád, szeresd, én az apukád, engem is szeress. Nem kell választanod!’ – mondta Gábor, aki egészen másképp áll a feleségéhez, mint régen. – Amióta tisztelem, szeretem, óvom, féltem, odafigyelek rá, teljesen más a gyerekek kapcsolata is vele. Leginkább Benin látom, hogy más a kapcsolata Szabinával. Látom, hogy tök boldogok a gyerekek. A gyermeki kacaj, jókedv visszatért az otthonunkba. A nevetéstől, boldogságtól hangos a ház, és nem a veszekedésektől, sírásoktól.”

Kiemelt kép: Nagy Zoltán/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story nyári különszáma!

A Story Sztárdiéta különszáma kapható az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!