Napi friss

Kamilla királyné Károly állapotáról nyilatkozott, de véletlenül valami sokkal személyesebbet árult el

Károly király nyíltan beszél a rákkal folytatott küzdelméről, most pedig felesége árult el egy sokatmondó részletet.

Kamilla királyné most egészen konkrét egészségügyi tájékoztatást adott Károly király állapotáról. Lee Child íróval beszélgetett egy nyilvános eseményen, ahol mindenkit megnyugtatott, hogy bár férje továbbra is kezelésre szorul, de jól van. Pontosabban úgy fogalmazott, „Jól van, de esze ágában sincs azt tenni, amit mondanak neki.”

A királynő szombaton a Hampton Court-palotában megrendezett második éves Queen’s Reading Room irodalmi fesztiválon vett részt, ahol Lee Child íróval beszélgetett. A thrillerírónak kifejtette, hogy a király jól van, azt leszámítva, hogy nem lassít, és nem teszi azt, amit javasolnak neki.

A 75 éves király ezen a héten is több hivatalos rendezvényen vett részt, sőt kedden beszédet is mondott a D-napi megemlékezéseken néhány órával azután, hogy egy londoni kórházban kezelést kapott. Szerdán pedig Portsmouth-ba utazott, ahol nyolcperces beszédet mondott és veteránokkal találkozott, mielőtt Normandiába utazott volna. Egyébként nem ez az első alkalom, hogy Kamilla királyné betekintést nyújtott a király életébe, néhány héttel korábban például egy kerti partin azt ecsetelte, hogy Károly egyre jobban lesz, de csak akkor, ha jól viselkedik. A 76 éves Kamilla tehát egy percig sem rejti véka alá, hogy nem nézi jó szemmel, hogy férje a betegsége ellenére is ilyen keményen dolgozik. Károly hét napból ötöt munkával tölt, Kamilla szavaiból pedig egyértelműen érezhető, hogy orvosai egyáltalán nem ezt tanácsolják, de a király olyannyira makacs, hogy nem hallgat másokra.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story nyári különszáma!

A Story Sztárdiéta különszáma kapható az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!