Napi friss

Erdélyi Mónika visszatért: végre ismét láthatjuk a képernyőn

A műsorvezető leadott 20 kilót, most pedig másoknak fog segíteni.

Erdélyi Mónikát a legtöbben a Mónika show-ból ismerhetik, aminek 2001 és 2010 között volt a házigazdája. Második gyermeke, Molli születése után a Reggeli műsorvezetője lett, majd a 2010-es évek után már nem láthattuk a képernyőn. Ettől függetlenül nem tűnt el, hiszen 2011-ben saját YouTube-csatornát hozott létre, ahol gyermekbarát és életmódvideók is helyet kaptak. Jó pár műsorban is szerepelt, de nem műsorvezetőként.

Most viszont hatalmas változás állt be Mónika életében, hiszen újra lehetőséget kapott, hogy képernyőn szerepeljen. Váczi Gergő szerda reggel a Mokkában osztotta meg a nagy hírt, miszerint Erdélyi Mónika fogadja majd a vendégeket a TV2 reggeli műsorának konyhájában, ahol megosztja velük életmódváltásának részleteit. Különböző tippekkel látja majd el a vendégeket és természetesen a nézőket is, ami neki igen csak testhezálló feladat, hiszen életmódváltásának köszönhetően 20 kilótól szabadult meg.

A Storynak adott interjújában korábban elárulta, hogy nincs olyan diéta, amit ne próbált volna ki, és ami végül ne fulladt volna kudarcba. Ám azt mégsem akarta elfogadni, amit a tükörben lát. „Pedig én ducin is szerettem magam, ezt szeretném kihangsúlyozni! De az is igaz, hogy nem vallottam be még magamnak sem, hogy az a pár pluszkiló nem csak pár pluszkiló, annál azért jóval több… Ezzel akkor szembesültem, amikor egy-egy fotón meg lettem jelölve a közösségi oldalon, és hát nem hittem el, hogy ekkora vagyok. Oldalról szerepelek rajtuk, és úgy sokkal rosszabb… Épp erről panaszkodtam Jákob Zolinak, aki nekem jóbarátom, és meglepve kérdezte, hogy ezt eddig miért nem mondtam neki, hiszen ő tud nekem segíteni. Van egy 12 hetes programja szuper táplálékkiegészítőkkel, konkrét diétával, és még az is le van írva, mennyi vizet kell inni. Tehát tökéletes, mert nincs más dolgom, mint betartani a leírtakat.”

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!