Napi friss

Tóth Dávid először lépett kamerák elé a szerelmével – fotóval

A sportoló és kedvese kapcsolata szemmel láthatóan szintet lépett.

Nem ismeretlen a nézők számára Tóth Dávid, akit sportos múltját követően a képernyőn láthattunk a legtöbbet: szerepelt a Dancing with the Starsban, az Exatlonban, és az Ázsia Expresszben is kipróbálta magát. Az exkajakos magánéletében is legalább ilyen gyorsan jöttek-mentek a tiszavirág-életű kapcsolatok, sajnos azonban nem sikerült megtalálnia élete szerelmét A Nagy Ő-ben sem… Eddig ugyan nem akadt a horgára az a valaki, akivel tartósnak bizonyulhat a viszonya, ám most úgy tűnik, mindez megváltozott. Bár márciusban egy rejtélyes hölgy tűnt fel az Instagram-oldalán, akivel a képek tanúsága szerint Egyiptomban jártak, és igen jól érezték magukat, a kapcsolatot és szerelme kilétét Tóth Dávid igyekezett óvni – egészen mostanáig.

Nemrég ugyanis nyilvánosan is megjelentek, felvállalva ország-világ előtt a szerelmüket. Együtt érkeztek a Bad Boys negyedik részének premierjére az egyik fővárosi moziban, ahol boldogan pózoltak a jelen lévő fotósoknak. Úgy tudjuk, a csinos, barna hajú Tímea fogorvosként dolgozik egy budapesti rendelőben.

Tóth Dávid és kedvese a Bad Boys – Mindent vagy többet című film premierjén (Fotó: Trenka Attila/fotocentral.hu)

Rátalált a Nagy Ő-re?

A 38 éves sztár évekig hiába várt az igaz szerelemre, talán éppen ezért nagyon óvatos, és civil foglalkozású párját még óvni akarta a nyilvánosságtól. „Egy edzőteremben ismerkedtünk meg Timivel, és több mint három hónapja vagyunk együtt. Nem nagy idő, de én mégis nagyon bizakodó vagyok. Azt a pici pluszt, amit rég nem éreztem egy lánynál, azt nála újra érzem – mondta áprilisban a Storynak Dávid, hozzátéve, hogy nagyon sokat vannak együtt, így már egy ideje fontolgatják az összeköltözést. – Mire is várjunk? Nagyon egy hullámhosszon vagyunk, hasonló a gondolkodásunk, az értékrendünk. Mindketten úgy érezzük, hogy nagyon összeillünk” – vallotta be a volt kajakos, aki bár nem akarta elkiabálni, óvatosan úgy fogalmazott, lehet, hogy Timi a Nagy Ő az életében.

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story nyári különszáma!

A Story Sztárdiéta különszáma kapható az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!