Napi friss

Csalódásáról vallott Sarka Kata

Rogán-Gaál Cecíliával együtt mentek a tévébe, hogy a Magyarország Szépe szépségversenyről meséljenek.

A Család-barát című műsor vendége volt Sarka Kata és Rogán-Gaál Cecília. A beszélgetésen a Magyarország Szépe szépségverseny igazgatóiként vettek részt, hogy az idei megmérettetésről beszéljenek. Elárulták, hogy az első válogatásokon még ők sem tudják megtippelni, kinek a fejére kerül majd a korona. „A castingon én mindig még teljes sötétségben érzem magam, és valóban a táborban, ahol megismerkedünk a lányokkal, és tudunk velük beszélgetni egy kicsit – akár kötetlen formában –, ott látható, hogy mennyire ambiciózusak a lányok, mennyire tudják az egymással való kommunikációt, hogy viselkednek egymással – magyarázta Cecília. – Az is nagyon sokat elárul a személyiségükről, hogy egymással hogyan kommunikálnak és hogy viselkednek, úgyhogy a tábor után szerintem mi is egy kicsit okosabbak leszünk, de ez egy nagyon izgalmas időszak.”

Sarka Kata arról is beszélt, hogy az elmúlt években volt olyan, amikor külső alapján már tudta, ki lehet a befutó az adott esztendőben, de aztán amikor megismerte az adott lány személyiségét, csalódnia kellett. „Volt már ilyen helyzetünk, kettőre emlékszem most így hirtelen, nyilván nevek nélkül, hogy annyira szép volt az adott lány, és az első pár napban mi is azt gondoltuk, hogy valószínűleg ő lesz a királynő, de ahogy megismertük a személyiségét, úgy kiderült, hogy nem oda való, és ez nem neki való – magyarázta Kata. – Lehet, hogy ott ő volt a legszebb, de ha az embert néztük, akkor viszont nem érdemelte meg az első helyet.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kata Sarka (@katasarka) által megosztott bejegyzés

Sarka Kata és Rogán-Gaál Cecília egyébként nem csak másokban keresik a szépséget, ők maguk is ragyognak. Kiemelt képünkön is jól látható, hogy a szépségverseny két igazgatója mintha megállította volna az időt.

Kiemelt képek: Nagy Zoltán/fotocentral.hu, mediaklikk.hu/Család-barát

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story nyári különszáma!

A Story Sztárdiéta különszáma kapható az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!