Napi friss

Bálizs Anett cuki babafotót osztott meg: megérkezett várva várt kisbabájuk

A Jóban Rosszban egykori színésznőjének kislánya született.

3380 gramm és 50 centi cukiság – elolvadtak a rajongók Bálizs Anett babafotójától. A Jóban Rosszban Fannijának ugyanis megszületett első gyermeke, amiről az Instagram-oldalán számolt be nagy örömmel és két babafotóval. „Kicsi lábnyomok a földön, nagy boldogság a szívünkben!
2024. május 29-én 15.15-kor megszületett kislányunk, Sándor Lilien Anna! – írta a 39 éves színésznő. A gyönyörű neveket egyébként már korán kiválasztották a párjával, ugyanis hamar kiderült, hogy kislányuk lesz. – Névlistákat készítettünk a párommal, és végül erre esett a választásunk” – mesélte Bálizs Anett korábban a Bestnek.

Bálizs Anett és párja (Fotó: Archív)

Bár eleinte a színésznő biztosra vette, hogy kisfiút hord a szíve alatt, a legfontosabb az volt számukra, hogy egészséges gyermekük szülessen. Párjának, Péternek már van egy nagyfia és egy lánya is. Mindketten nagyon várták a kis testvér érkezését, igaz, természetes módon ebben a 9 éves kislány volt az izgatottabb. „Lázasan készül a gondoskodó nővér szerepére. Biztosan a segítségünkre lesz majd” – mesélte Bálizs Anett.

Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!