Napi friss

Tatár Csilla kiakadt a fogyókúrázókra: „Felfedezték maguknak az injekciót ezek az idióták!”

A műsorvezető rokonai azért nem jutnak hozzá a gyógyszerükhöz, mert boldog-boldogtalan a cukorbetegség kezelésére szánt injekcióval szúrja magát.

A Story magazin már tavaly nyáron foglalkozott azzal a témával, hogy az utóbbi időben egyre népszerűbbé vált a celebvilágban, hogy többen nem a futópadon izzadva, hanem egy vényköteles készítmény segítségével szabadulnak meg a feleslegtől. Korábban a 2-es típusú cukorbetegség kezelésében használták az úgynevezett liraglutidinjekciót, amelyet újabban fogyókúrás módszerként is alkalmaznak elhízott betegek esetében. A receptre kapható gyógyszer az agy étvágyat szabályozó részeire hat oly módon, hogy fokozza a teltségérzetet, és diétával, testmozgással kombinálva lehet hatékony. Akiknél működött, fél év alatt a testsúlyuk 10-15 százalékát tudták leadni, de hasonlóképpen működik egy három hormont kombináló injekció is, a neve angol betűszóval GOP, amely csökkenti az étvágyat, ezáltal segíti a fogyást. A probléma csupán az, hogy az ehhez hasonló szereket kizárólag olyanoknak írták fel az orvosok, akik cukoranyagcsere-zavarral küzdöttek, pár éve azonban fogyasztószerként is törzskönyvezték ezeket a készítményeket, így mindenki számára hozzáférhetők, amennyiben az orvosa indokoltnak tartja.

A napokban éppen ezért szólalt fel Tatár Csilla, aki az Instagram-oldalán számolt be arról, hogy cukorbeteg családtagjai az új őrület miatt nem jutnak gyógyszerhez. „Tárgyilagos leszek, pedig elég pipa vagyok. A családunkban van 2-es típusú cukorbeteg, akinek az orvos által felírt gyógyszerét (ez egy injekció, amit hetente kap a páciens) gyakran én váltom ki. Ezt a gyógyszert a cukorbetegség kezelésre találták ki. Tényleg fantasztikusan működik. Mellékhatásként a cukorbetegek fogyni is szoktak tőle, ami önmagában sokat segít a 2-es típusú diabétesszel küzdőknek. Ezt az injekciót felfedezték maguknak azok az idióták, aki ezzel fogynak 6 kilóról 3-ra kábé, vagyis a tök egészséges, de testképzavaros emberek, leginkább nők. Ők aztán megtalálják a kiskaput, hogy felirathassák maguknak a gyógyszert. Bravó, kedves orvosok, akik ilyet csinálnak! Persze aztán a kommunikáció az, hogy életmódváltás, blabla, meg edzés van a fantasztikus átalakulás mögött. Ma a gyógyszertárban a gyógyszerész szó szerint azt mondta, ’Boldog-boldogtalan szúrja magába’, országos hiánycikk lett. Így a valódi betegek nem tudnak hozzájutni. Bravó!” – írta a közösségi oldalán Csilla.

A tévés bejegyzését Lilu sem hagyta szó nélkül. „Végre valaki. Darázsfészek szerintem, de kellett, hogy valaki felhozza, mert már annyian csinálják. És hát az álságosság és kamu sok ’influencer’ mértékegysége… Rohadt káros, amit csinálnak” – jegyezte meg a műsorvezető.

Kiemelt kép: Rozmanitz Gábor/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!