Napi friss

A Gólkirályság szereplője igazi díva: volt, hogy csak hátrafele volt hajlandó menni

Gizi, a tyúk öntörvényű jószág. Előfordult, hogy a frászt hozta Lovas Rozira.

A színészek munkája folyamatos alkalmazkodásból áll. Egy forgatás mindig tartogat váratlan helyzeteket, amiken felül kell kerekedni, és meg kell őket oldani. Nagy létszámú stáb esetén mindig alapos szervezettség, összehangoltság szükséges a zökkenőmentes közös munkához. De mi van akkor, ha egy olyan taggal bővül a csapat, aki sajátos bánásmódot igényel? Például egy állat! Jelenleg is látható a képernyőn az RTL sajátgyártású sorozata, a Gólkirályság második évada, aminek egyik kulcsfigurája pont egy ilyen szereplő: Gizi, a tyúk. „Mindenki jól fogadta az új stábtag, Gizi megjelenését, de voltak olyan jelenetek, amikor nem pont úgy viselkedett, ahogy az egy szereplőtől elvárható lett volna. Volt olyan jelenet, amikor Gizi váratlanul felröppent, amivel jól megijesztette Lovas Rozit, aki utána valóban tartott tőle kicsit” – tudtuk meg a stábtól.

Mivel a Csember FC, azaz a sorozat focicsapatának főszponzora a Tuti Tojás nevű cég, így adta magát, hogy egy tyúk legyen a csapat kabalaállata. A tyúk bátor, erős, elszánt és nem tud repülni, amit a fociban, ugye, nem is kell. Másrészt még a Gólkirályság első évadából kiderült, hogy a csapat egyik játékosának, Stoyannak van egy szerencseállata, méghozzá ez a bizonyos tyúk, Gizi. Ha ő nincs ott a meccsen, akkor Stoyan nem is lép pályára.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gólkirályság (@golkiralysagrtl) által megosztott bejegyzés

A forgatásra hozott jószágokat úgynevezett ’játszó állatokkal’ foglalkozó cég biztosítja a produkció számára, legyen szó malacról, kecskéről vagy éppen tyúkról. Az állatokhoz mindig tartozik egy érte felelős munkatárs, aki végig jelen van a forgatásokon. Az ő feladata, hogy egész idő alatt folyamatosan figyelje a jószágot, gondoskodjon róla, ha szükséges itassa, etesse. Ennek ellenére Gizitől érthető módon nem lehet elvárni, hogy mindig úgy viselkedjen, mint egy ember. Így hát előfordul, hogy jelenlétével vicces helyzeteket idéz elő: „Megcsípni szerencsére senkit sem csípett meg, de az előfordult például, hogy amikor az egyik jelenet miatt az idomár ráadta a kis mezét, onnantól valamiért Gizi kizárólag hátrafelé volt hajlandó járni, ami erősen megnehezítette a jelenet felvételét.” Az is többször előfordult, hogy Gizi tojásokat tojt a forgatás alatt. Ezekről a rá figyelő személyzet gondoskodott, akik valószínűleg hazavitték a termést.

Kiemelt kép: RTL

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story nyári különszáma!

A Story Sztárdiéta különszáma kapható az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!