Napi friss

Demcsák Zsuzsa 24 év alatt semmit sem változott: így nézett ki Az erőd forgatásán

Már csak kevesen emlékeznek rá, milyen volt a műsorvezető 24 évvel ezelőtt, amikor először tűnt fel a képernyőn.

A Fort Boyard – Az erőd 2000-ben debütált, most pedig 24 év elteltével az RTL-en tér vissza. A héten már az is kiderült, ki lesz a műsorvezető, illetve kik lesznek azok a sztárok, akik versenybe szállnak. A hírességeknek nemcsak ügyességükre, hanem éleslátásukra és logikájukra is szükségük lesz ahhoz, hogy az ő csapatuk győzzön a végén.

Az RTL bejelentése pedig a Demcsák Zsuzsa számára is elindította a nosztalgiavonatot, hiszen a műsorvezető karrierje is ezzel a műsorral indult. Instagram-sztorijában emlékezett meg arról, milyen érzés volt, amikor 19-20 éves megkapta a lehetőséget, hogy Az erőd műsorvezetője legyen. Ez volt az első nagyszabású műsorvezetése, így nem is csoda, hogy előtörtek az emlékek, amikor megtudta, hogy visszatér a show. Demcsák Zsuzsa karrierje több mint két évtizede töretlen, 25 éve van a pályán.

Zsuzsa semmit sem változott az évek alatt.

2000-ben Demcsák Zsuzsa Vízy András és Bárdy György társaságában (Fotó: Story-Best Archívum/fotocentral.hu)

És hogy melyik sztárokat láthatjuk Az erődben?

A műsorvezető Istenes Bence lesz, az erőd kincsét pedig a humorista Janklovics Péter védelmezi majd. A versenyben részt vevő sztárok listája szinte végeláthatatlan: Szalay Bence, Varga Ádám, Schumacher Vanda, Vásáry André, Kocsis Tibor, Smaltig Dalma, Járai Máté, Janicsák Veca, Hunyadi Donatella, Szécsi Zoltán, Németh Kristóf, Szegedi Fecsó, Nagy Alexandra, Bódi Sylvi, Dobos Evelin, Lil Frakk, Gyenesei Leila, Henry Kettner, Fluor Tomi, Diaz, Varga Viktor, Balázs Merci, Szőke Rebeka, Boráros Gábor, Frohner Fecó, Solti Ádám, Noé Viktor, Szorcsik Viki, Molnár Nini, Kozma Dominik, Kocsis Alexandra, Molnár Zsolt, Fésűs Nelly, Horváth Csenge, Eckü, Mentha, Járai Kíra.

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!