Napi friss

Mire ez a titkolózás? Palik László képtelen volt kihúzni Molnár Andiból, együtt van-e Szente Vajkkal

Meglehetősen furcsa párbeszéd zajlott a veterán tévés és a táncművész között.

Molnár Andi és Szente Vajk jó ideje egy párt alkotnak, igaz, ezt nyilvánosan sosem ismerték el, és nem is cáfolták. A táncművész nemrég a Palikék Világa by Manna vendége volt, ahol – ahogy az várható volt – Palik László is kihasználva az alkalmat, nem hagyta ki a sokakat foglalkoztató kérdést: Andi és Vajk tényleg együtt vannak-e. A rutinos tévés rafináltan igyekezett felvezetni a témát, ám a táncosnő hamar átlátott a szitán, igyekezett minél diplomatikusabban reagálni a neki feltett kérdésekre. A végeredmény: egy furcsa párbeszéd.

Palik László: Manapság szoktad nézni a Zsákbamacskát?

Molnár Andi: Bevallom őszintén, kevés időm van televíziót nézni. A tanítás, fellépések mellett keveset vagyok otthon, és tudom már vissza lehet nézni mindent, de bevallom őszintén, hogy nem annyira szoktam  – válaszolta Andi egy kiadós nevetés után.

Palik László ezután beismerte, ezzel a messziről közelítő kérdéssel próbálta felvezetni, hogy mire is kíváncsi valójában. A táncos természetesen nem most jött le a falvédőről. Így folytatódott a beszélgetés:

Palik László: Ugyanis a Zsákbamacska egyik műsorvezetője Szente Vajk. A bulvármédia már egy jó ideje arról szól, hogy ti egy párt alkottok…

Molnár Andi: És itt kellene megcáfolnom vagy helyeselnem?

Palik László: Igaz-e a hír?

Molnár Andi: A magánéletünkről nem beszélünk nyíltan. Én ugye túl vagyok egy váláson, és köszönöm, jól vagyok, de nem beszélünk ilyesmiről.

Palik László: Nem erőltetés, csak maga a történet ragadott meg, és ha igaz a megérzésem… Szeretem a jó történeteket.

Molnár Andi: Én is olvastam ezeket a bulvárhíreket. Az idő minket igazol, hogy szép történetek vannak, és a mi történetünk az itt zajlik – mutatott a szívére.

A beszélgetés ezután átterelődött a Játékszínben bemutatott Hölgyválasz című előadásra, amit történetesen Szente Vajk rendezett, és amiben Molnár Andi a főszereplő. Palik azonban hiába próbálkozott, Molnár Andi csak nem akarta kimondani, hogy Szente Vajk a párja.

Kiemelt képek: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!