Napi friss

Egy éve nem kap munkát a Drága örökösök sztárja

Lengyel Ferenc sejti az okát mellőzöttségének.

Május 21-én elstartolt a Drága örökösök legújabb és egyben befejező évada, ami természetesen az egyedülálló humorú Tibi karakterét alakító Lengyel Ferenc nélkül nem lenne az igazi. Az RTL Reggeli műsorában izgatottan mesélt a sorozatról és a jövőjéről. Bár sokat kellett várni rá, hogy végre képernyőre kerüljön a lezárása, a színész szerint abszolút megérte. A forgatásra nagyon jó élménykét tekint vissza, azt is elárulta, hogy rengeteg fordulatra számíthatnak a nézők. A Vali–Tibi páros is felerősödik majd, mély szerelmi száluk kibontakozása folytatódni fog. Lengyel Ferencet hat és fél évig kísérte ez a szerep, és bár nagyon szerette, most már szívesen bújna új bőrbe. „Nagyon hosszú idő ez. Kicsit bánom, de közben örülök is. Én olyan vagyok, hogy mindig várom az újat, hogy jöjjön valami más. Kíváncsi vagyok, hogy azt tudom-e, pláne, ha egy teljesen más karakter jön. Ezért örültem, hogy a Semmelweisben egy olyan karakter jött, ami nagyon régóta nem volt, abban ilyenkor az ember így megmártózik.”

Peller Anna, a műsor háziasszonya rá is kérdezett, hogy igazából mire vágyna, a színész azonban erre meglepő választ adott: „Tulajdonképpen a vágyam az, hogy dolgozzak, mert most hosszú ideje nem dolgozom.” „Többet bírnál?” – kérdezett vissza Anna. „Sokkal többet. A semminél, ugye, a pici is több… – vallotta be Lengyel Ferenc, aki hozzátette, lassan már egy egy éve tart nála ez az időszak. Hogy mi lehet szerinte az oka mellőzöttségének? – Szerintem meg vannak győződve az emberek arról, hogy én ki nem látszom a munkából. Ez nincs így. Látják, hogy a tévében vagyok, majd most pláne, hogy jön a sorozat.”

A barátai is mindig meglepődnek, amikor egy beszélgetés közben kiderül, hogy mégsem olyan elfoglalt, hisz attól, hogy a televízióban most adják a sorozatot, a forgatással már rég végeztek. 2025 tavaszán lesz legközelebb a József Attila Színházban bemutatója, ami olyan távolinak tűnik, hogy környezete eddig meg volt róla győződve, miatta tolódik el ennyire a bemutató, mert a sok munkától annyira elfoglalt. Pedig erről szó sincs! Mint mondta, bármilyen megkeresésre nyitott, legyen szó színházi vagy filmes lehetőségről, színészként vagy akár rendezőként egyaránt. De nem panaszkodik, így legalább több ideje jut a családjára. Nagyon élvezi a nagypapaszerepet, imád az unokájával lenni.

Kiemelt kép: RTL

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!