Napi friss

Szekeres Adrien a természetgyógyászatra esküszik: „Nagyon jó eredménnyel gyógyítottam ki a lányaimat a kisebb náthákból”

Az énekesnő a stresszes időszakot is kizárólag természetes hatóanyagú készítményekkel vészeli át.

Szekeres Adrien az egészsége miatt fordult természetgyógyászhoz. „Gimnazistakorom óta érdekel a természetgyógyászat. Gyógynövényeket gyűjtögettem, és azokkal próbáltam magam kúrálni − idézi fel a kezdetet  Szekeres Adrien. – Miután a gyerekeim megszülettek, még inkább az alternatív gyógyászathoz fordultam, elvégeztem egy homeo­pátiás tanfolyamot. Nagyon jó eredménnyel gyógyítottam ki a lányaimat a kisebb náthákból, megfázásokból” – büszkélkedik, hozzátéve, Jázmin lánya a közelmúltban, húszévesen kapott életében másodszor antibiotikumot.

Adrien irigylésre méltó kondícióban van. A titka a megelőzésben rejlik. „Az immunrendszeremnek erősnek kell lennie. Tavaly decemberben például huszonhárom koncertem volt, nem lehetek beteg.” Az énekesnő szívesen használja a természet kincseit és támaszkodik a Tündérkeresztmamára, ahogy Jázmin a természetgyógyászt hívja. „Bármit mondok, a talpamat mindig megnézi, és rögtön mondja, mire figyeljek oda az adott testi-lelki állapotomban. Életformánk lett a tudatos táplálkozás, napi szinten fogyasztok vitaminokat, iszom a gyógyteákat, és ha egy koncertekkel zsúfolt időszakban nem alszom jól, a stressz­oldást kizárólag természetes hatóanyagokkal segítem.”

Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kapható a Story nyári különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!