Hazai sztár

Szekeres Adrien: „Könnyű dolgom van, a férjem nem fordul meg olyan nők után, akiket átszabott a plasztikai sebész”

Az énekesnő nemrég kerek évfordulót ünnepelt. Sok híresség igyekszik eltitkolni a korát, ő azonban büszkén vállalja, hogy elérkezett az ötödik X-hez.

Azt mondja, sohasem rázta meg a születésnapja, nem csinált nagy ügyet belőle. „Én szerencsére már megértem a húszat, a harmincat, sőt a negyvenet, most sem kesergek, hogy itt az ötven. Annyi jót kaptam az évek alatt, amit megünnepelhetek, nem fogok olyasmi miatt szomorkodni, amin nem tudok változtatni” – mondja elöljáróban.

De mi a helyzet a ráncokkal? Az idő múlásának látható nyomai­val? „Igen, vannak ráncaim, és soha nem jutott eszembe, hogy eltüntessem őket. Éppen úgy bennük vannak az átélt nehézségek, mint életem legvidámabb pillanatai, a nevetések. Inkább próbálok egészségesen élni, és kihozni magamból a legjobbat mindenféle külső beavatkozás nélkül. Úszom, jógázom, tavaszig futok, nyáron biciklizem. Jól van a testem, és jól van a lelkem. A hajamat festem, ennyi az egész, és rendszeresen járok kozmetikushoz – árulja el. – Könnyű dolgom van, mert a férjem nem fordul meg olyan nők után, akiket átszabott a plasztikai sebész. Ő szereti azt a virágot, amit 25 évvel ezelőtt leszakított. Nem ítélek el senkit, aki máshogy érzi jól magát, de szerencsére a párom a természetesség híve. Szerintem minden a családban kezdődik. A meghitt, családias környezet, az azonos értékrend tud erőt, magabiztosságot adni. Ha ott működik az elfogadás, a természetesség, akkor talán idővel a társadalom is változni fog, és nem akar hamis ideálokat ráerőltetni a nőkre.”

Csak finoman! Nem híve az extrém szépészeti beavatkozásoknak (Fotó: Olajos Piroska/fotocentral.hu)

Szekeres Adrien szerint a közösségi média, a manipulált fotók, a plasztikai beavatkozások mind-mind hamis világot erőltetnek ránk. „Miért csak a fiatalságról gondoljuk azt, hogy értékes? Miért akar egy ötvenéves színésznő húszéves szerepeket játszani? Vagy miért akarnék én húszéveseknek énekelni? A mai tudásommal már nem szeretnék olyan dalokat készíteni, mint 15 éve, mert múlik az idő, változunk, és ez így van jól – mondja az énekesnő, aki azt vallja, minden kornak megvan a maga szépsége. – Sajnálom, hogy a mai világban már alig látni szép hatvanas vagy hetvenes nőt, aki nem a sebészkésnek köszönheti a külsejét, akinek sugárzik a szeme, aki méltósággal viseli a korát. Van egy barátnőm, aki ebben igazi példakép számomra: akinek látom az arcán, amikor örül, amikor mosolyog, akinek csillog a szeme, még ha szarkalábak is vannak körülötte. Így érdemes viselni a kort. A mozdulatlanra műtött arcok világa nem az én világom.”

A büszke szülők (Fotó: Archív)

Még egy fontos évforduló

Nem az énekesnő születésnapja az egyetlen fontos jubileum idén a család életében. Adrien és férje, Gábor 1998. augusztus 1-jén mondták ki a boldogító igent, így nemrég ünnepelték a huszonötödik házassági évfordulójukat. Hogy mennyire jól működik a kapcsolatuk, azt az is bizonyítja, hogy néhány hete így nyilatkoztak a Story­nak: „Ha rajtunk áll, nem állunk meg ötven évig.”

Kiemelt képek: Olajos Piroska/fotocentral.hu, Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!