Napi friss

Shakira tényleg egy 15 évvel fiatalabb világsztárral vigasztalódik?

Ha igazak a pletykák, friss szerelmet hozott a tavasz a kolumbiai popsztárnak. Mostanra talán feldolgozta, milyen csúnyán megcsalták.

Egészen lázba jöttek a rajongók, amikor kiderült: Shakira nemcsak a videóklipjében szerepel együtt a jóképű Lucien­ Laviscounttal, de minden jel szerint az életben is egy pár lettek a brit színésszel. A 32 éves fiatalember Angliában régóta ismert ember, de a népszerű Netflix-­sorozat, az Emily ­Párizsban szereplőjeként az utóbbi években a világhír is elérte. Ebben a Lily Collins alakította főhősnő két szerelem közt őrlődik, és Laviscount alakítja az egyik kedvesét, ­Alfie-t. Shakira­ hosszú idő után most jött elő új lemezzel, ennek egyik száma a Punteria, és az ehhez készült videóban szerepel az angol színész, méghozzá egy sármos kentaur formájában. A dal nemrég került ki, és azóta az énekesnőt már civilben is együtt látták klipbeli partnerével, New Yorkban kapták őket lencsevégre. Hogy mi volt előbb, a vonzalom vagy a közös munka, arról egyelőre nem beszéltek, de az tagadhatatlan, hogy a popsztár egészen kivirult az új románctól.

Lucien Laviscount és az énekesnő a Times Square-i koncert után együtt ment szórakozni egy klubba (Fotó: Profimedia)

Még nincs két éve, hogy Shakira emlékezetesen botrányos körülmények között szakított két kisfia apjával, és azóta született dalai­ban nyíltan énekelt is arról, hogyan árulta el és csalta meg egy jóval fiatalabb nővel a focista Gerard Piqué. Exével kereken tíz év volt köztük a korkülönbség, így nem annyira meglepő, hogy a 47 éves énekesnő ismét egy jóval fiatalabb férfit választott. Hogy csak búfelejtő románc lesz-e Laviscounttal, vagy komolyabb kapcsolat alakul, azt egyelőre alighanem korai lenne megmondani. Ismerősei mindenesetre azt mondják, Shakira minden fájdalmát kiénekelte magából, és végleg lezárta életének előző fejezetét, vagyis készen áll egy új szerelemre.

40 ezren ünnepelték

Las Mujeres Ya No Lloran­ (magyarul A nők már nem sírnak) című új lemeze megjelenését meglepetéskoncerttel koronázta meg a New York-i Times Square-en, ahol 40 ezren gyűltek össze, pedig csak órákkal korábban jelentette be a fellépést.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kapható a Story nyári különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!