Napi friss

Visszatérnek a Bridgerton sztárjai: ez történt velük, mióta nem láttuk őket

Kiderült az is, hogy a korábbi évadokból ki az, aki biztosan újra feltűnik a Netflix sorozat harmadik évadában.

Óriási várakozás övezte A Bridgerton család következő évadát. Nem kell tovább várni a rajongóknak, május 16-ától már látható a Netflixen a harmadik évad. A nagy sikerű Julia Quinn-regények alapján készülő sorozatban most Colin Bridgerton (Luke Newton) kerül a párkeresés középpontjába, és a várakozások szerint a történetben kiemelt szerepe lesz Penelope Featheringtonnak (Nicola Coughlan). Az első évadban egyébként Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor) és Simon (Regé-Jean Page) kapcsolata volt a fókuszban, míg a második szériában Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey) és Kate (Simone Ashley) szerelme körül bonyolódott a cselekmény. A valóságban is hasonlóan izgalmasan alakult a szereplők kapcsolata.

Egy párt alkothatnak

Mindig izgalmas, amikor a kulisszák mögött is szövődnek szerelmi szálak. Úgy tűnik, a rajongók vágya teljesült, hiszen a felröppent hírek szerint a sorozatban Benedict Bridgertont alakító Luke Thompson és a Philippa Featheringtont játszó Harriet Cains egy párt alkotnak. Többször jelentek már meg egymás társaságában, és láthatóan nagyon jól szórakoztak, ugyanakkor a kapcsolat tényét eddig nem erősítették meg.

Harriet Cains és Luke Thompson a Vanity Fair partiján (Fotó: Getty Images)

Nem úgy Phoebe Dynevor, aki a Met-gálán leplezte le hatalmas gyémántgyűrűjét. A Daphne-t alakító színésznő hamarosan összeházasodik szerelmével, Cameron Fuller producerrel és színésszel. Bár a kapcsolatukat nem verték nagy dobra, a bennfentesek szerint 2023 év elején már egy párt alkothattak. Szerelmüket először a Wimbledonban tartott tenisztornán vállalták fel. A Met-gálán egyébként mással is a figyelem középpontjába került Phoebe, mégpedig azzal, hogy ő az első sztár, aki Victoria Beckham ruháját viselte.

Phoebe Dynevor a Met-gálán Victoria Beckham ruhájában (Fotó: Getty Images)

Két főszereplő nem tér vissza

Az első évad után Regé-Jean Page, akit a legjóképűbb férfiúnak kiáltottak ki, kiszállt a sorozatból. Így őt már nem láthatjuk a harmadik évadban. Ugyanakkor nem romlott meg a viszonya a stáb bizonyos tagjaival, márciusban ugyanis együtt fotózták Jonathan Bailey-vel, akivel feltűnően jól szórakoztak. Page azt is elárulta, amint kiderült a távozása, a kollégákkal közös csetcsoportból is kilépett. Hozzátette, mindig is úgy gondolta, hogy ez egy egyévados szerep. A kulisszák mögött ugyanakkor azt suttogták, csalódott amiatt, hogy a karaktere a folytatásban nem lesz főszereplő. Ráadásul akkor már elhalmozták hollywoodi ajánlatokkal is. A másik színész, akinek a távolmaradását a rajongók rendkívüli csalódással vették tudomásul, Phoebe Dynevor, sajnos ő sem fog már szerepelni a következő szériában.

Jonathan Bailey és Regé-Jean Page az Oscar előtt (Fotó: Getty Images)

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kapható a Story nyári különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!