Napi friss

Kecskés Enikő kitált T. Dannyvel való szakításáról: „Fontos lett volna, hogy békében zárjuk le, de ez nem rajtam múlt”

A két fiatal szerelme csúnya véget ért, sok mindenben nem értettek egyet. Bár mindketten nyitottak lettek volna a békülésre, az elválás sem alakult szépen.

Bár sosem nyilatkoztak magánéletükről, Kecskés Enikő és T. Danny kapcsolata, majd szakítása is bombaként robbant. A népszerű rapper nemrég Hajdú Péter műsorában vendégeskedett, ahol bár szűkszavúan, de mesélt a szakításról. Elárulta, hogy sosem érzett még ilyet senki iránt, igazi kapcsolata sem volt korábban. Az ő részéről a szerelem még nem múlt el, nagyon megviseli, hogy így alakult. Enikő most először szólalt meg a szakításukkal kapcsolatban Lakatos Levente YouTube-műsorában. Dani legutóbbi albuma – ami még a végleges szakításuk előtt íródott – volt az egyik konfliktusforrás kettejük közt, amiben egyes dalok Enikőről szóltak. „Nyilván nem jó érzés ezeket hallani. Ebben nem is értettünk egyet. Én mondtam, hogy nekem ez rosszulesik, mert végül is ez egy értékelő arról, hogy milyen pár vagyok, mit nyújtottam a kapcsolatban. Nekem ez nehéz volt. Számomra volt benne bántó, szerinte nem volt. Ebben sem értettünk egyet. Szerintem nagyon beszédesek a szövegek. Nem volt túl szép tőle ilyen szövegeket írni azok után, hogy tudjuk, hogy mi történt… Talán nem kellett volna még az embereket is hergelni ellenem, de ha neki így jólesett…”

Enikő állítása szerint nagyon sok mindent megbocsátott a zenésznek, de voltak olyanok, amiket már nem tudott elnézni. Egyáltalán nem akarta Danit elhagyni, de egy idő után nem hagyott más választást. A műsorvezető kérdésére elárulta, hogy bár neki is nagyon fáj ezt bevallani, de volt annyira törékeny, illetve szerette őt és hiányzott neki annyira, hogy meg tudott volna bocsátani, ha megteszi a megfelelő lépéseket. Végül belátta, hogy nem lehet mindig békésen elválni. „Nekem fontos lett volna, hogy békében zárjuk le, de ez nem rajtam múlt. Nem találkozunk, nem beszélünk, semmi nem történt érdemben, hogy ezt rendbe hozzuk. Szerintem ahhoz két felnőtt ember kell, hogy egy kapcsolat működjön, és szerintem itt nincs két felnőtt ebben a sztoriban. Ha valaki szerelmes, akkor bizonyos dolgokat nem tesz meg. Mindig lehet még javítani és rontani is a helyzeten, ő szerintem inkább rontott. Volt esélye javítani, de nem javított, és ez vezetett ide.”

Enikő azt is hozzátette, hogy nem szeretne rossz képet festeni Daniról, mivel nagyon szerette őt, és a szeretet olyan formáját kapta tőle, amit mástól korábban még soha. Mindig nagyon kedves és jó volt hozzá, míg együtt éltek, de a vége sajnos nagyon csúnyán alakult. A modell jelenleg saját ruhamárkájának kialakítására összpontosít, a szívügyeket tekintve pedig nyitott arra, hogy – mint fogalmazott – szeretve legyen. Eddigi szerelmi életéből kiindulva azonban vélhetően nem sokáig fogja a szinglik táborát erősíteni, mivel saját bevallása szerint is párkapcsolatfüggő. „Nagyon szeretek párkapcsolatban élni, 15 éves korom óta 5-6 másfél éves kapcsolatom volt, ezt nem nagyon sikerült túllépni. Nem egy erős, egyedülálló nőként akarok az emberek fejében létezni, érzelmi függetlenségre nincs szükségem. Szeretem, ha barátnő vagyok, ha van kihez hazamenni, ha a gyengébbik félnek érezhetem magam, élvezem a férfienergiát, ha van, aki megvéd. Ez viszont nem azt jelenti, hogy ne állnám meg a helyem egyedül is, ha kell, de mondhatom, hogy kapcsolatfüggő vagyok.”

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu, TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!