Napi friss

Balhé a kamerák előtt – Tomán Szabina és Ördög Nóra is ellentmondott Merő Péternek

A Next Top Model Hungary versenyzői olyan feladatot kaptak, amit nem mindenki akart teljesíteni.

Hatalmas balhé tört ki a Next Top Model Hungary vasárnapi adásában, aminek a vége az lett, hogy senki sem esett ki. Ilyen még nem fordult elő a versenyben, ahogy a feladat is egyedülálló volt, hiszen meztelenül kellett, igazi abszolút művészi képekhez, kamera elé állni. A feladatot sem Kouyaté Hawa Krisztina, aki muszlim származású édesapja miatt, sem pedig Papp Gabi, aki elvi indíttatásból, nem teljesítette maradéktalanul, ugyanakkor némi unszolás után és lézervágott bugyiban vállalták a képeket. A többiek teljesen ledobták a textilt, igaz, volt, aki vonakodott, ám az eredmény magáért beszélt. Többen ugyanakkor kiborultak, köztük Niki is, aki élesen bírálta a két lányt, amiért nem vetkőztek le teljesen, miközben többen felülemelkedtek a gátlásaikon.

Nem értett egyet a zsűri sem, minden eddiginél parázsabb vita alakult ki Merő Péter, Tomán Szabina, Axente Vanessa és Tombor Zoltán között. Szabina élesen képviselte véleményét, és vélhetően a műsor készítői is ezt látták a legjobbnak, vagyis hogy bárki bármikor mondhat nemet a testét ilyen mértékben érintő feladatra. „Ha ő azt mondta, hogy erkölcsileg vagy vallási szempontból nem vállalja, akkor azt tiszteletben kell tartani. Ettől ő nem kerülhet hátrányba. (…) A világnak tisztában kell lenni azzal, hogy ez nem a kiszolgáltatottságról szól. Arról szól, Péter, hogy tiszteletben tartjuk” – mondta Tomán Szabina, és hozzátette, hogyha megrendelőként előre közölték volna, hogy aktképeket szeretnének, a lányok akkor mondhatták volna, hogy nem vállalják a fotózást.

Merő Péter szerint ugyanakkor ez egy verseny, és mivel nem teljesítették a feladatot, ez nem maradhat következmények nélkül, már csak azért sem, mert a többi lánnyal szemben nem volna fair. Bár Gabi és Hawa is számított arra, hogy emiatt kieshetnek a versenyből, végül legnagyobb meglepetésre senki nem távozott. A döntést végül a lányoknak Ördög Nóra magyarázta el, kijelentve, hogy a műsor hitvallása és üzenete az, hogy ideje ezt a stigmát levenni a modellekről, mert igenis van helye és lehetősége – még egy szupermodellnek is –, hogy nemet mondjon a meztelenkedésre. A visszakozásuk ugyanakkor nem marad „büntetlenül”, mivel a lányoknak a következő adásban valamiféle hátránnyal kell majd megküzdeniük.

Kiemelt kép: Trenka Attila/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!