Napi friss

Hogy szalad az idő! A Barátok közt gyerekszínésze is elballagott a középiskolából

Ritkán látott gyerekeikkel posztoltak a sztárok a hétvégi ballagások után. Ezen a héten pedig már az érettségi miatt izgulnak.

Hatalmas mérföldkő a szülők életében, amikor a gyermekük 18 éves lesz, és elérkezik a ballagás, az érettségi időszaka, ami után már felnőttként kell helytállniuk az életben. Ilyenkor természetesen a szülők nem tudják megállni, hogy ne őrizzék meg az utókornak a pillanatot, amikor lényegében felnőtté válik gyermekük. A  sztárgyerekek szülei sincsenek ezzel máshogy, őket is megmutatták a büszke felmenőik.

Mérai Kata és a „másik fia”, Kristóf

Bár a színésznőnek egy nagyfia van, Bálint, Barátok közt-ös fiát, Puha Kristófot is sajátjaként szereti. Kata örömmel ölelte ballagása alkalmából a gyerekszínészt, láthatóan nagyon büszke rá. Illés Mátét – ahogy a sorozatban hívták – egyébként három színész is alakította, igaz, Kristóf maradt legtovább, 7 évig. Katának lesz még ballagás a jövőben, ahol büszkén fotózkodhat, ugyanis egyetlen fia, Bálint 2009-ben született, így néhány éven belül érte is szoríthat majd az érettségin.

Bombera Krisztina és lánya, Nóri

A televíziós második gyermeke is nagykorúvá érett, Nóri elballagott az ELTE Trefort Ágoston Gyakorló Gimnáziumából. Édesanyjával büszkén pózoltak, aki a héten pedig bizonyára lerágja a tíz körmét, hogy a lehető legjobban sikerüljenek az írásbeli vizsgái. A műsorvezető és lánya nagyon jóban vannak, együtt szerepeltek a TV2 Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorában. Kriszta elmondása szerint csak csibefasírtnak szólította otthon Nórit, akiről megtudhattuk azt is, hogy imádja a thai ételeket és a hosszú, kinyúlt pulóvereket. Most azért az elegáns kis feketét vette fel a ballagás alkalmából.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Bombera Krisztina (@bombera_kriszta) által megosztott bejegyzés

Kabát Peti és fia, Kevin

Kabát Peti és fia között nemcsak a külsejükben van hasonlóság, hanem az életútjukat illetően is. Kevin is focista, ráadásul ugyanott játszik, ahol annak idején az édesapja, az Újpest színeiben. Kabát egyébként védi fiát a nyilvánosságtól, nem igazán tesznek közzé közös képet, de Kevin sem igényli a rivaldafényt. Ám most kivételt tettek, hiszen Peti láthatóan nagyon büszke a fiára. „Zsivány meg csibész, de ugyanakkor sokkal komolyabb, mint én voltam” – mondta Kevinről az RTL Reggeliben.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kabát Péter (@kabatpeti22) által megosztott bejegyzés

Jaksity Kata és középső gyermeke, Bende

A műsorvezető három gyermek büszke édesanyja, Ábel 1998-ban született, Bende fia 2005-ben jött világra, egy szem lánya, Jázmin pedig 2014 júliusában látta meg a napvilágot. A tévésnek nagyon szoros a kapcsolata gyermekeivel. Kata fiai inkább az édesapjukra, míg lánya Katára hasonlít, akiket azonban ritkán mutat meg. Ám most nem is akármilyen kivételt tett, Bendével egy 12 évvel ezelőtti közös fotót mutatott. Kata bevallása szerint ugyanakkor a középső gyermekét nem kell félteni, hiszen mint írja: „Ő mindent megtett és tesz folyamatosan az álmaiért, úgyhogy nem izgulunk ma.”

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!