Napi friss

Gelencsér Tímea a TV2 bosszújának áldozata lett

Az egykori szépségkirálynő hosszú éveket töltött a csatornánál. Ám most kiderült, nincs ott maradása.

Gelencsér Tímea mindig büszkén mesélte a vele készült interjúkban, hogy hűséges típus, ezért sokáig meg sem fordult a fejében, hogy a TV2-n kívül bármelyik csatornán vállaljon munkát. Most azonban a Blikk megírta, hogy az egykori szépségkirálynőből lett tévés öt év után távozik a kereskedelmi adótól. „Gelencsér Tímeával öt éve, az Exatlon Hungary óta projekt alapon működik együtt a TV2 Csoport. Jelenleg nincs TV2-es megbízása, ám ha ez változik, azt időben kommunikáljuk” – tudatta a TV2 sajtóosztálya a lappal.

Hogy Timi miért nem várja ki, míg a csatornánál újabb lehetőséget kaphatna, az csupán sejthető azután, hogy a Blikknek egy névtelen informátor a következőt nyilatkozta: „Természetesen Timi nagyon hálás volt a lehetőségért, amit az Exatlon pályariportereként vagy a Dancing háttérműsorának háziasszonyaként kapott, de vágyna többre. Minderre azonban – pláne, hogy Szabó Zsófi személyében egy újabb vezető női arc érkezett a csatornához – egyre kevesebb esélyt látott.”

A tavalyi év nagy átrendeződésekkel járt a médiapiacon. Egymást érték a konkurenciához való átigazolások. Kétségkívül a legnagyobb fejlemény az volt, amikor az RTL bejelentette, hogy Majka érkezik hozzájuk, aki a TV2 húzóarca volt. Ráadásul vele tartott a népszerű énekes, Pápai Joci is. A TV2 nem is hagyta szó nélkül a dolgot: átcsábította a Mokkába a Reggeli háziasszonyát, Szabó Zsófit, aki a TV2 Klub nagykövete is lett egyben. (És mint kiderült, Curtisszel is folytak a tárgyalások, ám nem tudtak megegyezeni.) Úgy tűnik, Gelencsér Timi mindebből azt szűrte le: nem tervez vele komolyabban a csatorna, és lépett. Erre utal pár nappal ezelőtti Instagram-bejegyzése is, amiben a következőt írta: „Nagyon hiszek a sorsszerűségben. Sokszor a legjobb dolgok egy bátor döntéssel kezdődnek, ahol az ember beleugrik az ismeretlenbe. Félelmetes az ismeretlen új, de sokkal jobb, mint a kényelmes monotonitás. Veszítenivalód nincs, akkor miért nem teszed meg azt a lépést amit nagyon mélyen te is szeretnél?” – írta sokatmondóan.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tímea Gelencsér (@timella) által megosztott bejegyzés

Kísérteties a hasonlóság

A mostani helyzet nagyon hasonlít a tíz évvel ezelőtti esethez, amikor Ördög Nóra 13 év után átment az RTL Klubtól a TV2-höz. Magyarország elsőszámú női műsorvezetőjének leigazolása sok TV2-s arc szemét felnyitotta, többek között Tatár Csilláét is, aki hiába vágyott nagyobb képernyős munkákra a csatornánál, ezek csak nem jöttek. Végül Nóra érkezése után nem sokkal bejelentette: 12 év után otthagyja a TV2-t.

Kiemelt képek: Birton Szabolcs, Trenka Attila/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!