Napi friss

Stana Alexandra szemet vetett Lékai-Kiss Ramóna munkájára: „Nem akarom kitúrni, de…”

Miután édesanyjának gond nélkül talált párt, így úgy hiszi, testhezálló feladat lenne számára a párkereső műsor.

Stana Alexandrát a Dancing with the Stars alatt ismerte meg igazán az ország, és bár kiváló szakember, sokan a magánéletével azonosítják. Legutóbb Meggyes Dáviddal alkotott egy párt, előtte pedig Köcse György felesége volt, igaz, a kapcsolatuk előtte hosszabban tartott, mint a házasságuk. A táncos a Palikék világa by Manna vendége volt, ahol arról is beszélt, hogy mivel korábban kapcsolatból kapcsolatba esett, így most csak a munkájára és magára koncentrál, nem tervez szerelembe esni. „Év elejétől kizárólag a munkára koncentrálok, tanulok, fejlesztem magam. Nagyon keveset voltam egyedül, kapcsolatból kapcsolatba léptem. Most élvezem az egyedüllétet. Van egy mondás: hogyha jön valaki, aki majd mond valamit, akkor majd lesz valahogy” – vallotta be Stana Alexandra, aki úgy hiszi, ha valamit elgondol, az úgy is lesz, hiszen már kislányként is ő határozta meg, mit fog éppen csinálni. 7 évesen például megfogta a nagymamája kezét, és elvitette magát a zeneiskolába beiratkozni. Ám az édesanyja szingliségét nem viselte el: 9 éves volt, amikor az édesapja egy tragikus autóbalesetben meghalt. Anyukája évekig nem törődött azzal, hogy magának párt találjon. Alexandra azonban amikor 18 éves lett, úgy gondolta, ez így nem mehet tovább.

„Nekem fájt, hogy ő egyedül van, nem akartam, hogy magányos legyen. Ezért összehoztam egy korábbi szerelmével. Megkérdeztem, emlékszik-e valakire a múltjából, így hoztam össze a jelenlegi férjével, már 10 éve vannak együtt távkapcsolatban, mivel a férje Svédországban él. Ha ő boldog, én is az vagyok” – mondta a gyönyörű táncos, aki azóta csak Cupidóként tartja magát számon.

Alexandra abban is eltökélt , hogy újabb kihívások elé állítsa magát, mint elmondta, nagyon örül az új, tévés feladatoknak, mint például a nemrég indult Zsákbamacska. „Nem akarom a Ramit (Lékai-Kiss Ramóna – a szerk.) kitúrni, de nagyon szívesen vezetném A Nagy Ő-t, ha már így összehoztam anyukámat a férjével, szerintem illene hozzám a műsor” – vallotta be pironkodva a táncos, aki nagyon elszánt, ha valamit a fejébe vesz, azt meg is valósítja.

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!