Hazai sztár

Miló Viki: „Idővel csak jön valaki, aki megmozgat, akivel kialakulhat valami”

A sportoló az elmúlt évek nehézségei ellenére sem adta fel, és már a szerelem elől sem zárkózik el.

Úgy érzi, ma már nincs oka a panaszra. Gőzerővel dolgozik, és a szakítását is sikerült feldolgoznia, most egy randioldalon ismerkedik.

Igyekszik nyitottabb lenni

Az ökölvívó legnagyobb örömére az idei év sokkal jobban indult, mint a tavalyi. „A pandémia után a vendégköröm csupán tíz százaléka tért vissza az óráimra. Mostanra azonban kialakult egy új csapat, akiket imádok, és akikkel rendszeresen össze­járunk bulizni is. Hétköznap meghajtom őket az edzéseken, hétvégén pedig együtt ropjuk a tánctéren. Muszáj kikapcsolódnom, illetve pihennem, így szándékosan nem vállalok munkát hétvégére. A vírus alatt csak online­ órát tartottam, azt sem sokat, amit nemcsak a pénztárcám érzett meg, hanem a lelkem is. Most majd’ kicsattanok jókedvemben, hogy azt csinálhatom, amihez értek, amit szeretek.” Jelenleg egy dologgal áll csak hadilábon, a társkereséssel. „Kezembe vettem az életem, aminek az is a része, hogy igyekszem nyitottabban állni a férfiakhoz. Bevallom, randizom, ami nálam hatalmas szó! Egy vendégem vett rá azzal, hogy elvette a telefonom, és felregisztrált egy online társkereső oldalra – meséli Viktória, aki egy olyan telefonos randiappal ismerkedik, melyben a számára szimpatikus férfiakat jobbra, a nem tetszőket pedig balra kell húzni. – Kéthetente megyek csak fel az oldalra, körülbelül százötven férfiból jó, ha kettőt jobbra húzok, de már ez is haladás – nevet fel. – Az az igazság, hogy a társkeresés az, amiben a leghamarabb elveszítem a hitem. De idővel csak jön valaki, aki megmozgat, akivel kialakulhat valami. Addig is élem az életem, ami remélhetőleg sok jót tartogat!”

Viki naponta több órát tölt az edzőteremben (Fotó: Archív)

Szakított a párjával

Az elmúlt évben egészségügyi és anyagi gondokkal küzdött, azonban most már úgy érzi, sikerült maga mögött hagynia a pechszériáját. „Az eddigi eseményeken túl még egy szakításon is túl vagyok. A volt párommal évek óta éltünk ’se veled, se nélküled’ kapcsolatban, amit végül megelégeltem. Még karácsonykor írt, hogy kereshet-e, de azt válaszoltam, hogy nincs értelme, mert sajnos számomra kevés az, amit nyújtani tud. Negyvenhárom évesen már biztonságra, stabilitásra vágyom – magyarázza. – Összegezve a tavalyi év történéseit, azt hiszem, erre szokták mondani, hogy a baj csőstül jön. De nem rogytam össze, legalábbis nem annyira, hogy ne tudjam kihúzni magam a depresszióból. Sokat dolgozom magamon, például járok holisztikus coachhoz, aki számomra nagyobb segítség, mint egy pszichológus. Ezzel a módszerrel nemcsak a probléma mélyére ásunk le, hanem az eljárásban alkalmazott módszerekkel, úgynevezett oldásokkal rendezzük is azokat. Ennek köszönhetően kiegyensúlyozottabb, tudatosabb vagyok, szépen lépkedem előre az önfejlesztés útján.”

Kiemelt kép: Smagpictures

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!