Napi friss

Régóta készült rá, idén végre ez is összejön Majkának

Az ózdi rapper nem tud hibázni. Bármi, amit eltervez, bejön neki.

Idén harmadik alkalommal kerül megrendezésre a 2024. július 4–6. között zajló, nagy népszerűségnek örvendő ráckevei Duna-part Feszt, ahol olyan nagyszerű előadókkal találkozhatunk, mint Majka, Follow the Flow, ByeAlex és a slepp, Manuel, T. Danny, Dzsúdló, Bruno X Spacc és Lotfi Begi. A fesztiválnak Ráckevén, a Duna partján lévő csodálatos Savoyai-kastélypark ad helyet.

A koncerteket pedig nemcsak a fesztiválozók, hanem maguk a fellépők is türelmetlenül várják. „Szeretjük a kisebb méretű, hangulatos fesztiválokat, mint amilyen a Duna-part Feszt. Több éve tervben volt már, hogy fellépünk náluk, és nagyon örülünk, hogy idén ott lehetünk ezen az extra helyszínen, a ’bejövős’ fesztiválon. Nekünk bejön!” – nyilatkozta Majka.

Fotó: Duna-part Feszt

A fesztivál jellege is egyedi

Az egyszerű megközelíthetőség miatt ez nem egy ott alvós fesztivál, a helyszínen nincs alvási lehetőség, hanem csak koncerthelyszínként működik. A kastélypark a HÉV-végállomástól 10 perc sétára található, ráadásul a szervezők a fesztivál idejére éjszakai HÉV-járatokat is biztosítanak a koncertek utáni hazajutás megkönnyítése érdekében.

Kiemelt kép: Duna-part Feszt

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!