Napi friss

Krasznai Zsolt és Krasznai István – Kétféleképpen lehet őket megkülönböztetni

Az internet népe szerint valójában egy és ugyanaz az ember a két Krasznai. Most eláruljuk, miről lehet őket megkülönböztetni.

A való életben – de egyébként a képernyőn is – zavarba ejtő a hasonlóság Krasznai Zsolt, a sztárok plasztikai sebésze és testvére, István között. Olyannyira, hogy sokan úgy gondolják, ők valójában nem ikrek, hanem egy és ugyanazon személy. A tréfát félretéve, valóban nagyon nehéz őket megkülönböztetni, a stílusuk is hasonló, amióta pedig egyikőjük az Álommelóban szerepel, a másikuk pedig rendszeres nyilatkozója a plasztikai beavatkozások témakörének, és a sztárok kapcsán is sűrűn felmerül a neve, szinte lehetetlen nem zavarba jönni, ha meg kell őket különböztetni egymástól. Az is felvetődött a kommentelőkben, hogy csak nagyon ritkán jelennek meg együtt, esetleg valamiféle köztük lévő konfliktus miatt, ám a közösségi oldalaik tanúsága szerint inkább arról lehet szó, hogy mind a ketten nagyon elfoglaltak, hiszen István valójában ügyvédként dolgozik, és emellett kérte fel tanácsadónak Balogh Levente, hogy Az álommeló jelöltjeit figyelje árgus szemekkel.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dr. Krasznai Zsolt (@drkrasznai) által megosztott bejegyzés

Szinte mindenben hasonlítanak

2010-ben a Mokkában volt az első alkalmak egyike, amikor egy kanapén ülve lehetett őket alaposan szemügyre venni. Valóban egymás tükörképei voltak, és ez az évek során mit sem változott, egyedül a beszédhangjuk különbözik egy árnyalatnyival, így telefonon keresztül talán meg lehet őket különböztetni. Egy fontos különbözőségről azonban tudni lehet: István ugyanis jobb-, míg Zsolt balkezes. „A teniszpályán nem tudunk csalni” – vallotta be akkor a két Krasznai. Mind a ketten a dr. előtagot is viselhetik a nevük előtt, ám míg Zsolt orvos, addig István ügyvédként végzett, ellene menve az orvoscsalád hagyományainak. És hogy melyik Krasznai az idősebb? Krasznai Zsolt önéletrajza szerint István született meg először, hiszen bátyámként hivatkozik a testvérére.

Zsolt a feleségét Istvánnak szánta

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dr. Krasznai István (@dr_krasznaiistvan) által megosztott bejegyzés

Mint arról korábban a story.hu is beszámolt, volt egy igen érdekes csavar a Krasznai-feleségek történetében, ugyanis Zsolt, amikor megismerte jövendőbelijét, úgy gondolta, hogy Dóra tökéletes lesz István számára, hiszen mind a ketten ügyvédek. Ám mivel az ízlésük is hasonló, így végül Dórát ő hívta el egy randira. A kapcsolatuk pedig már 20 éve tart a legnagyobb szerelemben. A testvérek egyébként azt mondják, a feleségeik is legalább annyira egyformák, mint egy ikerpár. Ám míg Zsolt fiús, addig István lányos apuka, Istvánnak két lánya, Zsoltnak egy fia van, aki fiatal kora ellenére már el is kezdte építeni zenei karrierjét LuvOli néven. Tavaly pedig nem is akárkivel, Tolvai Renivel jelent meg közös dala Bántasz címmel.

Kiemelt kép: RTL

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!