Napi friss

Dr. Krasznai Zsolt, a sztárok kedvenc plasztikai sebésze az ikertestvérének szánta a feleségét

A plasztikai sebész arról is beszélt, hogy rengeteg szép nő veszi körül, a kísértés pedig mindig jelen van, de ellenáll.

Dr. Krasznai Zsolt, a sztárok kedvenc plasztikai sebésze nemrég  a Palikék Világa by Manna Három igazság című műsorában beszélt a munkájáról, a plasztikafüggőségről és a magánéletéről is. Elmondta, hogy többségében azonnal kiszúrja, ha valaki plasztikai műtéten vagy szépészeti beavatkozáson esett át. Szakmai szemmel vizsgálja a világsztárok arcát is, így történt, hogy a napokban Brad Pittet is leleplezte. A szakértő elemzéséből kiderült, hogy a szemhéjplasztikát csak kevés híresség meri bevállalni, mivel ez a beavatkozás nagyon látványos változást eredményezhet. A legtöbben inkább a kevésbé feltűnő módszereket választják annak érdekében, hogy fiatalabbnak tűnjenek. Ez történt Brad Pitt esetében is, akinek arcán most először szúrta ki a nyak- és arcplasztika nyomait.

A plasztikai sebész arra is kitért, hogy amíg a világsztárok többsége ma már óvatosan plasztikáztat, páciensei között még mindig vannak, akiket óvatosságra kell inteni. Véleménye szerint két dolog egyvelegéből alakulhatnak ki a szörnyszülöttek, a plasztikafüggő páciens pressziójából, és abból, hogy az orvos nem tud nemet mondani. Ő viszont sokszor mond nemet a pácienseknek, mivel nagyon sok plasztikafüggő van. Sőt olyanok is akadnak, akik álnéven jelentkeznek be hozzájuk, mert már elutasították őket. „Nincs mit rajta operálni, de jönne” – mondta mosolyogva dr. Krasznai.

Feleségéről is mesélt

A műsorból az is kiderült, hogy a plasztikai sebész a templomban ismerkedett meg a feleségével, Dórával, aki azonnal feltűnt neki, de először mégsem magának szemelte ki, hanem az ikertestvérének, Istvánnak, mondván: mindketten jogászok, biztos összeillenének. Az élet azonban máshogy alakította. „Teljesen véletlenül találkoztunk megint, elkezdtünk beszélgetni, és másnapra kértem egy randit. Amikor hazamentem a randiról, mondtam az édesapámnak, hogy olyan, mintha teljesen kicseréltek volna. Egy találkozó után azt mondtam, hogy ha ez így megy egy évig, akkor ő lesz a feleségem. És másfél év után meg is kértem a kezét. Most lesz 20 éve, hogy együtt vagyunk – mesélte, és azt is hozzátette, hogy mindig vannak kísértések, de nem tud elképzelni más társat maga mellett. – Nem ér annyit egy affér, hogy a fiam szemébe kelljen mondanom, hogy a papa most elmegy. Nem tudnám ezt megtenni sem a feleségemmel, sem a fiammal. Én mindig azt mondom, hogy a kísértés mindig ott van, örök életünkben, de ezt tudni kell kezelni.”

Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!