Napi friss

VV Gigi egy csalóka fotóval jelentette be az örömteli hírt

Augusztusban érkezik az egykori villalakó és civil szférában dolgozó férje második babája, akire legjobban az ötéves nővére, Panka vágyott.

A kismama öt hónapig őrizte a hírt: szíve alatt hordja második gyermekét. Egyrészről szeretett volna megbizonyosodni arról, hogy a magzat egészséges, másrészről várta a korai terhességgel járó rosszullétek elmúlását. Most azonban már csillogó szemekkel mesél a babavárásról. „Panka születése után volt másfél év, amikor határozottan azt mondtam: egészen biztosan nem lesz második gyerekünk. Pankát igény szerint és hosszú ideig tápláltam anyatejjel, az éjszakázások, az évekig tartó kialvatlanság pedig megviselt – vallja be őszintén VV Gigi. Ám örök igazság, hogy az idő mindent megszépít, az álmatlan éjszakák lassan feledésbe merültek. – Hároméves kora körül Panka elkezdte mondogatni, hogy kis testvért szeretne. Folyton arról beszélt, hogy együtt játszanak a tesóval. Nagyon lelkes volt, és egy idő után bogarat ültetett a fülünkbe. Végül ősszel úgy döntöttük, ha valóban szeretnénk még egy gyereket, akkor itt az idő.” A házaspár kívánsága hamar teljesült, a pici már novemberben megfogant. „Gyulának karácsony előtt árultam el a nagy hírt, majdnem kiugrott a bőréből. Szerencsére a kezdeti rosszullétek is elmúltak, bár kicsit fáradékonyabb vagyok, mint legutóbb.” Gigi pocakja szépen kerekedik, Panka puszilgatja, simogatja, alig várja, hogy a kis tesó világra jöjjön. „Természetes szülésre készülök, és foglalkoztat az otthon szülés gondolata is. Még van időnk dönteni – árulja el a jógaoktatóként dolgozó Gig. – Az első gyereknél rengeteg tervem volt, amiket ő azonnal felülírt. Tervek most is vannak, de rugalmasan kezelem őket. A szülés előtt két héttel még jógatábort tartok, bízom benne, kibírjuk addig egyben a babával.”

Gyula karácsony előtt tudta meg: hamarosan kétszeres apuka lesz (Fotó: Archív)

Egyelőre titok

Gigi bátyjának, Bécinek két kislánya van. Vajon a csajcsapat bővül tovább? Gigi a közösségi oldalára egy fekete, ám rózsaszín talpbetétes képpel osztotta meg a babavárás hírét, amiből arra lehet következtetni, újra kislány érkezik. „Csak ilyen kis cipőnk volt otthon. Még Pankáé volt. Mi már tudjuk a baba nemét, de még nem szeretnénk elárulni” – mondja Gigi.

Kiemelt kép: Szabolcs László/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!