Napi friss

Szabó Eszter: „A megmaradt barátságok és a gyerekeim jóval fontosabbak, mint a megszerzett aranylemezek”

A különleges, rekedtes hangjával és extravagáns kalapjaival hódító énekesnő a Megasztár harmadik évadában a negyedik helyig menetelt.

„Nagyon klassz tapasztalat volt a Megasztár, aminek több értékes embert és rengeteg tanulságot köszönhetek. Ezek a megmaradt barátságok és a gyerekeim jóval fontosabbak, mint a később megszerzett aranylemezek, vagy az, hogy több előadónak is írhattam dalokat, ami szintén egy érdekes feladat volt” – magyarázza Szabó Eszter, akinek ugyan útjai már elváltak egykori versenytársával, Kontor Tamással, de két gyerekük örökre összeköti őket.

Puskás Petivel örök barátok maradtak (Fotó: Schumy Csaba/fotocentral.hu)

Keresztes Ildikó lemezein szerzőként közreműködni legalább annyira izgalmas volt, mint az országot járni és énekelni közel egy évtizeden át. Puskás Petivel majdhogynem naponta beszélünk, de Széles Iza és Hoffmann Móni kedvességére, illetve a Varga Feriékkel való nevetésekre is nagy nosztalgiával gondolok, és örülök, ha van alkalmam beszélni velük. Most is jönnek zenés felkéréseim, de hasonló megkeresést nem vállalok egy darabig, mert 8 éven át minden egyes napom zenéléssel telt, és ezután feltöltődésre van szükségem. Most a digitális szakmában dolgozom, és mellette a Spirit FM Önkényes Mérvadó műsorában találkozhatnak velem a hallgatók egy Puzsér Róberttel és Horváth Oszkárral közös műsorban, ami nagyon különleges, új kihívás volt. Azelőtt 8 éven át egy fix helyen énekeltem, közben 10 éven át számos lapkiadónál újságíróként dolgoztam, és szeretném a következő évtizedekben minél több területen és szakmában kipróbálni magam.”

Kiemelt kép: Gálos Mihály Samu/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!