Napi friss

Besokallt Köllő Babett édesapja – Nekiment a lánya kritizálójának

Köllő Ernő nem bírta tovább türtőztetni magát, nyilvánosan kelt lánya védelmére.

Médiatábort hirdetett az egyik tehetséggondozó stúdió, amelynek egyik oktatója a népszerű színész, táncos, szubrett, műsorvezető, Köllő Babett. Noha a televíziós szakmai jelenlétét sokan örömmel veszik, van olyan is, aki felháborítónak, mi több, szó szerint szégyennek tartja, ha bárki is Babettől szeretne színészetet tanulni.

A nyilvánosan közzétett sértő megjegyzés végül Babett édesapjához, Köllő Ernőhöz is eljutott, aki  nem hagyta szó nélkül, hogy lányát pocskondiázzák. „Mire alapozza? Ismerősök? Babett rengeteg gyereket tanít a stúdióban színpadi mozgásra, beszédre, színpadi jelenlétre. Önnek mi a gondja ezzel? Vagy csak bedobott valamit? Esetleg valami szakmabeli?” – kérdezte Babett kritizálóját az édesapa, amellyel csúnya kommentháború vette kezdetét. „Babett egy súlytalan, értéktelen, szánalmas celeb, aki az életbe nem dolgozott egyetlen percet sem, de a kamerák előtt díváskodik, mintha lenne bármi köze is a művészekhez ezt ön mint az apja nyilván pontosan tudja. S én értem, hogy az ilyen Talent Stúdió-félék befűznek pár ismertebb arcot, akiket elhívnak némi pénzért ’tanítás’ látszatát keltve” jött a válasz Ernő hozzászólására.

Babett édesapja sem hagyta magát. „Én mint apja pontosan tudom, hogy mennyit dolgozott és dolgozik. Akkor biztosan ismeri a pályafutását, biztosan tudja, hogy balettművész, prózai és operettszínész, aki havi 15-20 előadás szereplője. Jó lenne pontosan utánanézni, mielőtt bármit is leír, és nem bunkó, rosszindulatú kommentekből táplálkozni. Erről nem is vagyok hajlandó többet beszélni. Ha akarja, hiszi, ha akarja, nem, semmit nem változtat az életünkön” kelt lánya védelmére Ernő. A  sárdobálásnak végül egy utolsó „tőrdöféssel” a nagyszájú kommentelő vetett véget. „Amiben ludas vagy, logikus, hogy véded. További jó egészséget kívánok önnek. Ne szorongjon tovább a lánya miatt, egyszer csak felnő majd.”

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!